Rodząc się płakałeś,
A wszyscy wokół się śmiali..
Żyj umierając,
Śmiej się aby nad tobą Płakali!
Rodząc się płakałeś,
A wszyscy wokół się śmiali..
Żyj umierając,
Śmiej się aby nad tobą Płakali!
wtedy masz w kazdym posilku procz ostatniego weglowoadany. Pozniej bedziesz miala co modyfikowac
Rodząc się płakałeś,
A wszyscy wokół się śmiali..
Żyj umierając,
Śmiej się aby nad tobą Płakali!
Bo teraz jem paluszki rybne (ryba) z ogórkiem zwykłym i z 4 młodymi ziemniaczkami.
I idę wziąć prysznic i na urodzinki jadę i jutro dopiero przyjadę
;)
Rodząc się płakałeś,
A wszyscy wokół się śmiali..
Żyj umierając,
Śmiej się aby nad tobą Płakali!
Więc biorę się za siebie;
Należy spożywać 6-7 posiłków co 2,5 - 3 h
- Jem !
Należy w każdym posiłku spożywać "pełne białko" (zawierające wszystkie aminokwasy)
- Jaja kurze, twaróg itd..
Należy w każdym posiłku spożywać węglowodany o w miarę jak najniższym I/G pochodzące z warzyw(najlepiej włóknistych) i owoców
- makarony z pełnoziarnistej mąki pszennej, chleb pszenny pełnoziarnisty
- brązowy ryż
- warzywa
- rośliny strączkowe (fasola, groch, soczewica, bób)
- nasiona
- orzechy
- niskotłuszczowe produkty mleczne
Należy dbać aby węglowodany we wszystkich posiłkach poza posiłkami przed i po treningowym pochodziły z warzyw i owoców o niskim IG. Posiłki około treningowe powinny zawierać węglowodany o wyższym I/G
- Najwięcej warzyw przyswajanych tak?
Np: Jabłka, pomarańcze, winogron i itd..
??
Rodząc się płakałeś,
A wszyscy wokół się śmiali..
Żyj umierając,
Śmiej się aby nad tobą Płakali!
mniej wiecej
nie zapomnij o tluszczach w tym wszystkim
"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
Winogron to jakaś pomyłka to samo pomarańcze ww o wysokim i/g i indeksie insulinowym...
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0