Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą
...
Napisał(a)
Witam!Pytanie moze byc glupie ale chcialbym znac odpowiedz na nie. Dzisiaj po raz pierwszy bede chciał wszamac wołowine i mam takie pytanie: Czy wołowine smazy sie tak samo jak piers z kurczaka? Nigdzie nie znalazlem odpowiedzi na to pytanie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
smażysz dusisz gotujesz to przecież mięso
http://www.sfd.pl/chucknoris_/masa_z_półobrotem-t424885.html DZIENNIK TRENINGOWY ZAPRASZAM
http://www.sfd.pl/BLOG_Nawet_parówka_dęta_raz_w_roku_ma_swoje_święta_by_chucknorris-t484710.html
BLOG TREC ZAPRASZAM
NIE POPRAWIAM DIET I TRENINGÓW NIE ZNAM SIĘ NA TYM
...
Napisał(a)
Chuck Norris - wołowinę trza traktować inaczej niż inne mięcha. Petryk - Podstawa to nie solić przed obróbką termiczną bo stwardnieje i nic z naszej wołowinki nie będzie.
Tutaj masz o problemie z wołowiną, może się przyda.
http://www.wizaz.pl/forum/archive/index.php/t-100574.html
Zmieniony przez - studensky w dniu 2008-05-26 19:10:41
Zmieniony przez - studensky w dniu 2008-05-26 19:10:53
Tutaj masz o problemie z wołowiną, może się przyda.
http://www.wizaz.pl/forum/archive/index.php/t-100574.html
Zmieniony przez - studensky w dniu 2008-05-26 19:10:41
Zmieniony przez - studensky w dniu 2008-05-26 19:10:53
...
Napisał(a)
zalezy jaką czesc tuszy, niektóre można tylko krótko smażyc i są ok,
ale co do soli to sie zgadza
ale co do soli to sie zgadza
życie jest za krótkie żeby byc małym
http://www.sfd.pl/Rola_tłuszczy_-_art_by_szoho-t185012.html
Polecane artykuły