Szacuny
63
Napisanych postów
5807
Wiek
49 lat
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
40905
Qazar... wiesz ile osób w firmach wie takie rzeczy?? od dyrektora pcozynając... przez dział logistyki... magazynierów... pracowników produkcji... a na portierze kończąc... nawet pani Zosia czy też Krysia sprzątaczki wiedzą...
przed ludzmi nic się nie ukryje...
swego czasu nastąpiła u mnie w firmie zmiana dostawcy sprężyn do kaset zwijaczy pasów bezpieczeństwa... niby szczegół... ale wszyscy wiedzieli już po kilku dniach...
a Ty mówisz że w mieszalniach proszków... a za takie uważam większosć polskich firm suplementacyjnych... o dostawcy komponentu wie jedna osoba...
to technicznie niemożliwe...
Szacuny
207
Napisanych postów
3300
Wiek
58 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
28036
wilhelm nie mozesz porownywac branzy spozywczej do samochodowej czy innej nie sluzacej konsumpcji w sensie doslownym.
branza spozywcza jest na tyle delikatna ze tu musza byc scisle regulacje prawne w celu dbania o zdrowie konsumenta (ustawodawstwo zywieniowe ), natomiast nasze odzywki nie bardzo wiedza pod co podciagnac. poza tym odzywka jest dodatkiem, nie baza zywieniaowa, czyli czyms co nie musi byc spozywane - dlatego nie ma w tym temacie tak konkretnych przepisow jak np : pokarm zastepczy dla niemowlat, produkty miesne, itp
pozdr
mc
Szacuny
11148
Napisanych postów
51567
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Marek tylko ze w braznzy samochodowej
materiały decydują o jakosci
dobrego auta które jest sprawne i bezawaryjne nie zrobisz z syfu
natomiast zywnosc z syfu wyprodukujesz
dobrze wypromujesz dasz dobra promocje i wystarczy
zjesc mozna wszystko byle świeże lub odswiezone
tu wcele nie musi byc nic z jakoscia tylko bezpieczenstwo jest istotne
mamy tyle polepszaczy, tyle aktywatorow
to niewyobrazalne co mozna dodac do prod. spoz.
a to czesto dwie inne sprawy jakosc i bezpieczenstwo
to wcale sie nie musi łaczyc
Szacuny
11148
Napisanych postów
51567
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
przykladem moze byc szynka
moze to byc kawałek swinskiej dupy wyciety i ugotowany tradycyjnie
a moze to byc przemielony odpad, plus masa polepszaczy, uzdatniaczy
woda, soja, sporo krwi imitujacej włókna specjalnie zaprojektowany wzor przez plastykow od miesa imitujacy strukture miesnia
dodatki przedłuzające trwałosc, poprawiajace wyglad
Produkt taki wcale nie musi wygladac gorzej i smakowac czesto lepiej
Kolejna wy***ka to tzw oswietlenie miesne
stosowane w ladach chłodniczych i sklepach miesnych
wszedzie, wszedzie
Wtedy nawiet mieso zielone (bez oswietlenia) ma sliczny czerwony, swiezutki odcien