Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0
PONIEDZIAŁEK
I śniadanie - jajka, masło osełkowe, pomidor b/t/w - 33/51/8
II śniadanie – łosoś wędzony, brokuły, oliwa z oliwek – 38/33/10
III posiłek – płatki kukurydziane, jogurt truskawkowy 1.5% 13/5/83
IV posiłek – ryz brązowy, mięso z piersi z kurczaka, kalafior – 51/4/48
V posiłek – ryż brązowy, wołowina polędwica, ogórek – 45/8/44
VI posiłek - ser twarogowy chudy – 20/0/3
WTOREK
I śniadanie – mleko 0.5%, płatki owsiane – 20/7/70
II śniadanie – ser tw. półtłusty, banan, orzechy włoskie - 40/33/54
III posiłek – chleb razowy żytni, tuńczyk, oliwa z oliwek, jabłko – 38/44/69
IV posiłek – mięso z piersi kurczaka, jajka, kalafior – 49/13/6
V posiłek – cielęcina udziec, pomidor, ogórek – 34/5/6
VI posiłek – ser tw. chudy – 20/0/3
ŚRODA
I śniadanie – tuńczyk, chleb razowy żytni, mleko – 45/5/82
II śniadanie – śledź solony, oliwa z oliwek, cebula – 30/63/3
III posiłek – płatki kukurydziane, jogurt naturalny 2% - 11/5/76
IV posiłek – wołowina polędwica, ogórek – 51/9/5
V posiłek – jajka – 25/21/2
VI posiłek – ser tw. chudy – 30/0/5
CZWARTEK
I śniadanie – mleko, ser tw. chudy, masło orzechowe – 39/37/23
II śniadanie – łosoś wędzony, brokuły, oliwa z oliwek – 38/33/10
III posiłek – ch. żytni razowy, polędwica z piersi kurczaka, pomidor, orzechy wł. – 29/27/53
IV posiłek – ryz brązowy, mięso z piersi kurczaka, pomidor, ogórek – 49/4/55
V posiłek – tuńczyk, ryż brązowy, kapusta pekińska, przyprawy – 33/2/45
VI posiłek – ser tw. chudy – 30/0/5
PIĄTEK
I śniadanie – jajka, pomidor, mleko – 37/23/22
II śniadanie – płatki kukurydziane, jogurt, orzechy włoskie – 19/34/89
III posiłek – tuńczyk, oliwa z oliwek, pomidor – 28/31/4
IV posiłek – panga, ryz brązowy – 43/4/46
V posiłek – ser tw. chudy, banan, jogurt naturalny 2% - 47/4/40
VI posiłek tuńczyk w wodzie – 27/0/0
SOBOTA
I śniadanie – kakao z mlekiem, ser tw, chudy, dzem niskosłodzony, grahamki – 30/6/63
II śniadanie – ch. żytni razowy, masło osełkowe, polędwica z piersi kurczaka, pomidor 31/28/39
III posiłek – sałatka z tuńczyka, jajek, oliwy z oliwek – 40/42/1
IV posiłek – wołowina polędwica, kalafior, ryż brązowy – 38/7/54
V posiłek – ryz brązowy panga – 33/3/38
VI posiłek – set tw. chudy – 30/0/5
NIEDZIELA
I śniadanie – kasza manna, mleko, jajka – 26/13/72
II śniadanie – dzem niskosłodzony, chleb razowy żytni, mleko, ser tw. chudy, masło osełkowe – 31/27/65
III posiłek - ser tw. chudy, masło orzechowe, mleko – 46/31/23
IV posiłek – rosół z kluskami, cielęcina, brokuły – 36/7/12
V posiłek – tuńczyk, kapusta pekińska, pomidor, oliwa z oliwek – 29/32/7
VI posiłek – ser tw. chudy – 20/0/3
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0
warzywa - wszystkie zielone i lisciaste, troche ogorkow i pomidorow
mieso- piersi z indyka i kurczaka,cielencina,wolowina,losos,halibut,panga,mintaj,sledz,ser chudy i pol tlusty bialy,jaja
Tluszcze-oliwa z owliek,olej lniany,avocado,orzechy i nasiona,maslo orzechowe
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0
PONIEDZIAŁEK
I śniadanie - jajka, masło osełkowe, pomidor b/t/w - 33/51/8
II śniadanie – łosoś wędzony, brokuły, oliwa z oliwek – 38/33/10
III posiłek – ser tw. chudy, pomidor 20/0/7
IV posiłek – ryż brązowy, mięso z piersi z kurczaka, kalafior – 55/5/87
V posiłek – ryż brązowy, wołowina polędwica, ogórek – 49/9/82
VI posiłek - ser twarogowy chudy – 20/0/3
WTOREK
I śniadanie – mleko 0.5%, płatki owsiane – 17/5/57
II śniadanie – ser tw. półtłusty, orzechy włoskie 34/31/12
III posiłek – sałatka z jajek, tuńczyka i oliwy z oliwek, jabłko – 44/53/19
IV posiłek – mięso z piersi kurczaka, kalafior, kasza gryczana – 45/4/53
V posiłek – cielęcina udziec, pomidor, ogórek. kasza gryczana – 42/7/55
VI posiłek – ser tw. chudy – 20/0/3
ŚRODA
I śniadanie – jajecznica na maśle osełkowym, mleko 0.5% - 35/39/17
II śniadanie – śledź solony, oliwa z oliwek, cebula – 30/53/3
III posiłek – chleb żytni razowy, tuńczyk w wodzie – 32/3/41
IV posiłek – wołowina polędwica, ogórek, kasza jaglana – 36/7/62
V posiłek – wołowina polędwica, kasza jaglana, ogórek – 35/7/60
VI posiłek – ser tw. chudy – 30/0/5
CZWARTEK
I śniadanie – mleko, ser tw. chudy, masło orzechowe – 39/37/23
II śniadanie – łosoś wędzony, brokuły, oliwa z oliwek – 38/33/10
III posiłek – ch. żytni razowy, polędwica z piersi kurczaka, pomidor, orzechy wł. – 26/26/33
IV posiłek – ryz brązowy, mięso z piersi kurczaka, pomidor, ogórek – 50/4/62
V posiłek – tuńczyk, ryż brązowy, kapusta pekińska, przyprawy – 34/4/60
VI posiłek – ser tw. chudy – 30/0/5
PIĄTEK
I śniadanie – jajka, pomidor, mleko – 37/23/22
II śniadanie – ser tw. chudy, masło orzechowe – 30/30/11
III posiłek – tuńczyk, oliwa z oliwek, pomidor – 28/41/3
IV posiłek – panga, ryz brązowy – 46/4/77
V posiłek – ser tw. chudy, banan, ryż brązowy – 45/2/84
VI posiłek tuńczyk w wodzie – 27/0/0
SOBOTA
I śniadanie – kakao z mlekiem, ser tw, chudy, dzem niskosłodzony, grahamki – 30/6/63
II śniadanie – sałatka z tuńczyka, jajek, oliwy z oliwek – 40/42/1
III posiłek – ch. żytni razowy, masło osełkowe, polędwica z piersi kurczaka, pomidor 28/26/29
IV posiłek – wołowina polędwica, kalafior, ryż brązowy – 38/7/54
V posiłek – ryz brązowy panga – 34/3/54
VI posiłek – set tw. chudy – 30/0/5
NIEDZIELA
I śniadanie – ser tw. chudy, masło orzechowe, mleko 0.5% - 46/31/23
II śniadanie – banan, mleko 0.5%, ser tw. chudy – 27/2/28
III posiłek – placek M_F – 34/12/86
IV posiłek – cielęcina, brokuły, kasza gryczana– 43/7/56
V posiłek – tuńczyk, kapusta pekińska, pomidor, oliwa z oliwek – 29/51/7
VI posiłek – ser tw. chudy – 29/0/5