SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Prawdziwe włoskie spaghetti bolognese by Malinowa

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 7486

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1143 Napisanych postów 3797 Wiek 49 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 68741
Wiadomo, że doprawiać trzeba pod swój gust... Swoją drogą, to mieszanki ziołowe w Polsce nieraz są niesmaczne, bo w zakładzie pomieszają co popadnie, niektórych składników za dużo, innych za mało... Pewnie nawet w połowie nie przypominają oryginalnych receptur.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 1548 Wiek 35 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 15407
Jaki makaron polecacie ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1143 Napisanych postów 3797 Wiek 49 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 68741
Taki, jaki najbardziej lubisz w kształcie i smaku :). Ja kupuję spaghetti 100% mąki durum - nie klei się podczas gotowania i jest moim zdaniem smaczny... Oczywiście raz czy dwa razy na początku trzeba zamieszać. Mogą być też jakieś wstążki...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1143 Napisanych postów 3797 Wiek 49 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 68741
Zrobiłam takie z warzywami i winem (może trochę inne proporcje i przyprawy) i wyszło pyszne..... Nie czuję tego wina w żaden sposób, ale smak sosu ogólnie b.dobry. Jutro, jak się dobrze "przegryzie", będzie na pewno jeszcze lepsze .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Na drugi dzień zawsze jest najlepszy
1

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1143 Napisanych postów 3797 Wiek 49 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 68741
Jeszcze zapomniałam dodać, że próbowałam, jak by to smakowało z tą śmietaną, ale mi to jakoś nie podchodzi do tych przypraw - dobrze, że niczym takim nie spaskudziłam sosu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Taki klasyczny najpyszniejszy Ja lubię jeszcze duuuuużo parmezanu no ale cóż...

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1143 Napisanych postów 3797 Wiek 49 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 68741
Też lubię..... Jak nie mam, to daję na gorący makaron i sos plasterek jakiegoś żółtego "ciągnącego" sera, żeby się stopił, ale parmezan jest jednak najlepszy.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dania diety redukcyjnej

Następny temat

NAGRODA ZA BLOGA - grudzień

forma lato