...
Napisał(a)
Wiadomo, że doprawiać trzeba pod swój gust... Swoją drogą, to mieszanki ziołowe w Polsce nieraz są niesmaczne, bo w zakładzie pomieszają co popadnie, niektórych składników za dużo, innych za mało... Pewnie nawet w połowie nie przypominają oryginalnych receptur.
...
Napisał(a)
Taki, jaki najbardziej lubisz w kształcie i smaku :). Ja kupuję spaghetti 100% mąki durum - nie klei się podczas gotowania i jest moim zdaniem smaczny... Oczywiście raz czy dwa razy na początku trzeba zamieszać. Mogą być też jakieś wstążki...
...
Napisał(a)
Zrobiłam takie z warzywami i winem (może trochę inne proporcje i przyprawy) i wyszło pyszne..... Nie czuję tego wina w żaden sposób, ale smak sosu ogólnie b.dobry. Jutro, jak się dobrze "przegryzie", będzie na pewno jeszcze lepsze .
...
Napisał(a)
Na drugi dzień zawsze jest najlepszy
1
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Jeszcze zapomniałam dodać, że próbowałam, jak by to smakowało z tą śmietaną, ale mi to jakoś nie podchodzi do tych przypraw - dobrze, że niczym takim nie spaskudziłam sosu.
...
Napisał(a)
Taki klasyczny najpyszniejszy Ja lubię jeszcze duuuuużo parmezanu no ale cóż...
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Też lubię..... Jak nie mam, to daję na gorący makaron i sos plasterek jakiegoś żółtego "ciągnącego" sera, żeby się stopił, ale parmezan jest jednak najlepszy.
Polecane artykuły