W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Sądzę, że około 2-3 łyżek. To wystarcza do stężenia. chyba, że mniej - jeszcze nie robiłam ; )
...
Napisał(a)
ja tam zelatynę daję na oko do wszystkiego prawie
waga=litry przeliczam i wg rozpiski na opakowaniu daję
waga=litry przeliczam i wg rozpiski na opakowaniu daję
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Na oko wal, chociaż ja wolę gume ksantanową(w sklepie ze zdrową żywnością bądź na necie można nabyć).
...
Napisał(a)
Mój już się ściąga i chłodzi w lodówce.
Ja zrobiłem z:
300g. białek,
50g. WPC 80,
250g. chudego twarogu,
gorzkie kakao, aromat, żelatyna, słodzik.
Wartości całości:
b: 108g.
t: 0,5g.
ww: 14,5g.
kcal: 494,5
Zamiast śmietany z serkiem dałem zmiksowany na gładko twaróg z żelatyną. Wyszedł idealny. Następnym razem namoczę delikatnie oba biszkopty sokiem z cytryny/spirytusem i słodzikiem.
Zmieniony przez - Piter_1988 w dniu 2016-01-08 20:10:28
Ja zrobiłem z:
300g. białek,
50g. WPC 80,
250g. chudego twarogu,
gorzkie kakao, aromat, żelatyna, słodzik.
Wartości całości:
b: 108g.
t: 0,5g.
ww: 14,5g.
kcal: 494,5
Zamiast śmietany z serkiem dałem zmiksowany na gładko twaróg z żelatyną. Wyszedł idealny. Następnym razem namoczę delikatnie oba biszkopty sokiem z cytryny/spirytusem i słodzikiem.
Zmieniony przez - Piter_1988 w dniu 2016-01-08 20:10:28
1
...
Napisał(a)
Mmmmmm, wygląda pysznie ;D Kawa do tego i jestem w niebie ;D
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Polecane artykuły