SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

pasztet rybny

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1922

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51570 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Domowy pasztet rybny ( dla znudzonych jedzeniem samego tuńczyka z puszki ).


1 puszka tuńczyka
2 płaty fileta z makreli
pół kostki masła
przyprawy
pół łyżeczki soku z cytryny

odsączamy tuńczyka z zalewy.przekładamy do rozdrabniacza.dodajemy płaty z makreli,masło,sok i doprawiamy.mixujemy na gładką masę i odkładamy do lodówki na około 20 min w celu nabrania gęstszej konsystencji.
w tym czasie mamy czas na dekorację i zrobienie wieloziarnistego tosta:)

na 300 g pasztetu:
1069 kcal 53 g białka 1 g węglowodanów 96 g tłuszczu










Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1146 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 4456
rybka z SFD ile ma białka:D?

You Train, Well Do The Rest!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94942 Napisanych postów 364927 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670491
super przepis na pewno przetestuję

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 526 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 5496
te ,,tosty'' są czymś posmarowane ?

,,Gdy znasz niebo i ziemię, zwycięstwo jest niewyczerpane."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51570 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
tak tosty masełkiem posmarowane,to jest przepis z tych jak coś zrobić z niczego ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 526 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 5496
napewno pomysł zagości na moim stole :)

,,Gdy znasz niebo i ziemię, zwycięstwo jest niewyczerpane."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51570 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
tutaj dobrze jest zbalansować porcje masła pod siebie bo wiadomo gdy go będzie więcej wyjdzie z tego bardziej pasta niż pasztet ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 9994 Napisanych postów 5638 Wiek 44 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18404
ja daję mniej masła i dokładam koncentrat pomidorowy,sog za przepis
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA Z GRZYBAMI, GROSZKIEM I PUREE Z BATATÓW

Następny temat

BURGERY z salsą z mango i domowym sosem BBQ

forma lato