SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Tuńczykowo/Owsiane placki

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 13671

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90607
swietny przepis wlasnie robie

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 2588 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 23191
zrobilem pierwszy raz
smakuje wysmienicie
bede robil czesto

nigdy mi tak tunczyk nie smakowal
w zasadzie to go prawie nie czuc

http://www.sfd.pl/SAPPHIREEX-t807051.html zdiecia strona: 1,4,6,7,9,10,11,12,13,14,15,18,21,21,25

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 55 Napisanych postów 5059 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 134689
Jak nienawidziłem tuńczyka, tak pokochałem go na nowo , super przepis, będę wcinać codziennie

Ktoś ma może jakiś pomysł jak obracać te placki podczas smażenia, bo strasznie mi się rozwalają i nie mam pomysłu jak temu zapobiec ;)


Zmieniony przez - Misiek_masownik w dniu 2012-10-15 13:20:53
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 623 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 11640
masa wyszła mi za sucha, dodałam trochę szpinaku, ale nadal za sucha. Co można dodać, jeszcze jedno jajko? Dzięki.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 55 Napisanych postów 5059 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 134689
Ja dodaję jeszcze jedno jajo ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 623 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 11640
Dzięki. Mnie się też rozwalają. Chyba trzeba po prostu robić mini-placki na jeden ząb, wtedy da się przewrócić.:) Tak czy siak, w smaku dobre :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 55 Napisanych postów 5059 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 134689
Kilka razy zrobisz i dojdziesz do wprawy. Moja technika jest taka, że placuszki są małe, a przewracam je za pomocą łyżki. Tak wychodzą mi zawsze ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 623 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 11640
Będę ćwiczyć :) a przepis naprawdę dobra, sycąca opcja - dopiero po 6h (!) byłam naprawdę głodna
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Robiłem dzisiaj te placki.
Plusy: są smaczne i wartościowe.
Minusy: smażenie zajmuje dużo czasu i śmierdzi w całej chacie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 86 Wiek 38 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3114
Również stosuję ten przepis na placuszki. Przepis był w takim starym czasopiśmie "Muscle" z 2003 tam nazywały się placki Brzóski chyba o Pawła chodziło bo był o nim artykuł Placki wymiatają :D
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Salatka warzywna z duza zawartoscia bialka.

Następny temat

Owsiane buleczki

WHEY premium