...
Napisał(a)
o smak sie nie martwie. wanili ai tiramisu wypasione. szukam czegoś bardziej gęstego po prostu
...
Napisał(a)
macie micelarną kazeinkę pewnej niemieckiej firmy w bardzo przystępnej cenie. konsystencja prawie puddingu.
...
Napisał(a)
mamy i Pro Longa o swietnych smakach
gestosc to w duzej mierze ilosc dodanego plynu (wiem ze Ameryki nie odkrylem )
gestosc to w duzej mierze ilosc dodanego plynu (wiem ze Ameryki nie odkrylem )
...
Napisał(a)
a to nie jest przypadkiem tak, że białko właśnie powinno rozrabiać się z większa ilością płynu?
...
Napisał(a)
to nie przepis na przyrzadzenie kisielu z torebki
nie robmy z tego dziedziny nauki
i wracajmy wylacznie do Pro Longa
Zmieniony przez - Biniu w dniu 2011-03-26 14:59:49
nie robmy z tego dziedziny nauki
i wracajmy wylacznie do Pro Longa
Zmieniony przez - Biniu w dniu 2011-03-26 14:59:49
...
Napisał(a)
jeśli koledze chodzi o jakikolwiek wpływ na trawienie, wchłanianie, przyswajalność ... pomiń... wpływ na smak, konsystencję - uwzględnj
Poprzedni temat
Wyrostek - przerwa z treningiem, a odżywki
Następny temat
Chela Chrom godziny podawania
Polecane artykuły