...
Napisał(a)
w poczatku niewielka
w piku glownym juz jest widoczna
w dlugosci uwalniania dosc znaczna
choc nie tak dluga jak w przypadku kazeina VS WPC
Zmieniony przez - Biniu w dniu 2011-02-09 18:49:17
w piku glownym juz jest widoczna
w dlugosci uwalniania dosc znaczna
choc nie tak dluga jak w przypadku kazeina VS WPC
Zmieniony przez - Biniu w dniu 2011-02-09 18:49:17
...
Napisał(a)
Masz gdzieś jakieś wykresy Biniu albo jakieś przykłądowe dane ? Bo ciekawi mnie to jaki to jest odstęp czasowy bo przeciez to jest czysty proch w i to jeszcze w formie płynnej ,więc wchodzi i wychodzi znacznie szybciej niż normalny pokarm.
...
Napisał(a)
juz kilka razy pisalem czasy uwalniania poszcegolnych bialek (nie jestem pewien czy uwzgledniono w nim bialko jaja w formie proszku...)
najwiecej danych tyczy kazeiny i serwatki - bo tutaj jest spora dysproporcja
jakos o ile pamietam bialko jaja w proszku nie przewija sie zbyt czesto - takze wykresow nie kojarze ...
jednak jak wspominasz uwalnianie poczatkowe nastapi szybiej niz np po miesie
czy tez jajku gotowanym
najwiecej danych tyczy kazeiny i serwatki - bo tutaj jest spora dysproporcja
jakos o ile pamietam bialko jaja w proszku nie przewija sie zbyt czesto - takze wykresow nie kojarze ...
jednak jak wspominasz uwalnianie poczatkowe nastapi szybiej niz np po miesie
czy tez jajku gotowanym
...
Napisał(a)
egg tiramisu -dobre w smaku jak na egg, przebija sie mocno posmak białka jajecznego mimo dosc intensywnego aromatu tiramisu, rozpuszczalnosc w szejkerze bez zarzutu, delikatna piana ale to nie przeszkadza.
>>>unreal definition<<<
...
Napisał(a)
mi tiramisu pasuje, o wiele smaczniejsze od ostatniej waniliowej wersji.
problemow zoladkowo/jelitowych zero, mimo dosc sporych porcji.
dla mnie egg to idealne bialko ;D
problemow zoladkowo/jelitowych zero, mimo dosc sporych porcji.
dla mnie egg to idealne bialko ;D
>>>unreal definition<<<
Poprzedni temat
prosze o pomoc o obliczenie wielonienayconych kwasow tl
Następny temat
Witam Olimp polska firma?
Polecane artykuły