SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

EGG PROTEIN NEW DESIGN ! ZOBACZ

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 7039

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 4946 Wiek 6 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 42640
Polecam spróbować tiramisu EGG PROTEIN. Może pozytywnie zaskoczyć.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 910 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 25626
Jak każda inna odżywka marki Olimp o smaku tiramisu jest naprawdę smaczne.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 115 Napisanych postów 11455 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 83143
Jaka może być różnica wchłaniania wpc i egg ? 5 czy 10 min?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
w poczatku niewielka

w piku glownym juz jest widoczna

w dlugosci uwalniania dosc znaczna

choc nie tak dluga jak w przypadku kazeina VS WPC

Zmieniony przez - Biniu w dniu 2011-02-09 18:49:17
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 115 Napisanych postów 11455 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 83143
Masz gdzieś jakieś wykresy Biniu albo jakieś przykłądowe dane ? Bo ciekawi mnie to jaki to jest odstęp czasowy bo przeciez to jest czysty proch w i to jeszcze w formie płynnej ,więc wchodzi i wychodzi znacznie szybciej niż normalny pokarm.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
juz kilka razy pisalem czasy uwalniania poszcegolnych bialek (nie jestem pewien czy uwzgledniono w nim bialko jaja w formie proszku...)


najwiecej danych tyczy kazeiny i serwatki - bo tutaj jest spora dysproporcja

jakos o ile pamietam bialko jaja w proszku nie przewija sie zbyt czesto - takze wykresow nie kojarze ...

jednak jak wspominasz uwalnianie poczatkowe nastapi szybiej niz np po miesie
czy tez jajku gotowanym
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 48 Napisanych postów 4154 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 45412
egg tiramisu -dobre w smaku jak na egg, przebija sie mocno posmak białka jajecznego mimo dosc intensywnego aromatu tiramisu, rozpuszczalnosc w szejkerze bez zarzutu, delikatna piana ale to nie przeszkadza.

>>>unreal definition<<<

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
czyli dla amatorow jajecznego przyjemny smak jak mniemam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 48 Napisanych postów 4154 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 45412
mi tiramisu pasuje, o wiele smaczniejsze od ostatniej waniliowej wersji.
problemow zoladkowo/jelitowych zero, mimo dosc sporych porcji.
dla mnie egg to idealne bialko ;D

>>>unreal definition<<<

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
druga uwaga rownie wazna !
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

prosze o pomoc o obliczenie wielonienayconych kwasow tl

Następny temat

Witam Olimp polska firma?

WHEY premium