...
Napisał(a)
Witam,chłopaki.wkur...się bardzo!mam trochę greka,część ampułek ma niebieski nadruk na szkle,część czerwony(podobno zmienili na taki jakiś czas temu).Sam środek w tych z czerwonym jest ciemniejszy niż w tych drugich,różni się również smakiem-nie ma tego typowego szczypania w język, a ten w niebieskich szczypie i to wyraźnie. Czyli co? Do wyrzucenia chyba,prawda?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja p i e r d o l e a daj luz chłopie, i pierwsze to wyprubój w praktyce a potem wyciagaj wnioski!!
skad sie biorą tacy...
skad sie biorą tacy...
" 4 lata przerwy od SFD "
...
Napisał(a)
oj kurde jego obawy sa wcale nie dziwne...a jak ma fake to kasa która wydał pójdzie sie ***ac.....
teraz nie ma nic pewnego na rynku....
teraz nie ma nic pewnego na rynku....
...
Napisał(a)
no ja wiem czy takie chore ..... moze i tak....
ale mi sie ta deka tez nie podoba wcale bym sie nie zdziwił jezeli jest tam dobra substancja ale z duzo obnizoną zawartoscią..
były badania na forum tylko ze starej deki z normy moze ta nowa wcale nie jest lepsza w tamtej
ale mi sie ta deka tez nie podoba wcale bym sie nie zdziwił jezeli jest tam dobra substancja ale z duzo obnizoną zawartoscią..
były badania na forum tylko ze starej deki z normy moze ta nowa wcale nie jest lepsza w tamtej
...
Napisał(a)
kupilem dece grecką niby wszystko ok i dill pewiem bo bralem od niego wczesniej winko, omke, metke i wszystko bylo ok ..teraz jade dece z sustą i mam problem bo w ogole nic a nic nie szczypie w język a mysle ze bym to wyczul.. ma jakby zółtawy (lekko) olejstą konsystencję .. smakuje jak olej.. :/
niby dill pewien ale mam teraz obawy ...
prosze o pomoc
niby dill pewien ale mam teraz obawy ...
prosze o pomoc
...
Napisał(a)
w polsce niekupisz <b> org greckiej deci </b> i to niezaleznie jaki dil , pamietajcie ze diler to nie producent:)
>>>te spodenki miczelxa sa super :)<<<<
...
Napisał(a)
rekinek9 mozna dostac orginalna deke, oczywiscie jest tez duzo walow, w wiekszosci to czy dostaniesz dobra czy lipe zalezy od dila
Cztery tabletki metki dla dobrej sylwetki
...
Napisał(a)
niedługo będzie temat: rosnę,pała nie staje,ale olej nie szczypie w język ten a ten to oszust
sory stary topik
i jak to nie ma oryg deki greckiej
sory stary topik
i jak to nie ma oryg deki greckiej

12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!