...
Napisał(a)
Ja waże 90kg i biore Deca+Stanazol a kumpel 86 kg Deca-Testosteron+Winstrol on jeszcze bierze w tabasach),co myslicie wogole o tym ???? co na nastepny raz se zakupic moze HGH co mowicie czekam na odpowiedzi
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
NA DRUGI RAZ KUP SOBIE PARCELE NA KOMUNALNYM -NIE WIEM ILE MASZ LAT ALE
W WIEKU 40 LAT MOZESZ BYC DZIADEM JAK BEDZIESZ TAK KOKSOWAL CZYLI JEDNA KURACJA PO DRUGIEJ -WIESZ ZE KOKS DZIALA NP.NA PROSTATE ITD ITD ITD.
POLECAM PRZERWE JAKIES MIN 3miesiace tak na marginesie koksujac non stop masz zawalone receptory i nawet duze dawki nic nie daja tylko szkodza.
marcopolo
W WIEKU 40 LAT MOZESZ BYC DZIADEM JAK BEDZIESZ TAK KOKSOWAL CZYLI JEDNA KURACJA PO DRUGIEJ -WIESZ ZE KOKS DZIALA NP.NA PROSTATE ITD ITD ITD.
POLECAM PRZERWE JAKIES MIN 3miesiace tak na marginesie koksujac non stop masz zawalone receptory i nawet duze dawki nic nie daja tylko szkodza.
marcopolo
marcopolo
...
Napisał(a)
przeciez nie koksuje non stop tylko lece powoli sobie chce tylko wiedziec co nastepne a codo lat to ponad 24. Wiec czekam
...
Napisał(a)
Jestem jednak za przerwa vino jak vino ale deca blokuje troche jaja a nastepny cykl po tym powinien byc mocniejszy i dla odmiany skaladac sie z
sterydow o mocniejszym dzialaniu androgennym , np testosterony , metanabol.
Proponuje abys jak chcesz koniecznie leciec dalej zrobil przerwe 2 tyg - , chodź na saune (trzy razy w tyg) to pozwoli troche odblokowac receptory i oczyscic organizm z toksyn a potem mozesz sprobowac cykl z 100 tbs.metki.
Powodzenia.
marcopolo
sterydow o mocniejszym dzialaniu androgennym , np testosterony , metanabol.
Proponuje abys jak chcesz koniecznie leciec dalej zrobil przerwe 2 tyg - , chodź na saune (trzy razy w tyg) to pozwoli troche odblokowac receptory i oczyscic organizm z toksyn a potem mozesz sprobowac cykl z 100 tbs.metki.
Powodzenia.
marcopolo
marcopolo
...
Napisał(a)
Napisz ile tego winka, deki wzieliscie, przez jaki czas i jakie dawkowanie.
Pozdrawiam
metrowiec
Pozdrawiam
metrowiec
Pozdrawiam
METROWIEC
...
Napisał(a)
Tak: Stanazol 10ml i Deca 5x2ml
Dawkowanie co 3 dzien po 1 ml tego i tego.
Co mowisz czekam na odpowiedzi,przed tym bralem Understor 60 tabs i Metki 60 tabs.
Dawkowanie co 3 dzien po 1 ml tego i tego.
Co mowisz czekam na odpowiedzi,przed tym bralem Understor 60 tabs i Metki 60 tabs.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
siemanko powiedzcie mi czy mugł bym brać dece jak jestem chory na zapalenie wirusowe wątroby chore nerki i toczeń układów jak narazie wyniki mam super na silownie chodze prawie dwa lata i jest spoko ale mi chodzi czy nic mi by ta deca wyników nie pogorszyła ???? jestem cikawy
TIMON
TIMON
...
Napisał(a)
mam 20 strzalow omki 20 deci i 20 stanazolu zna sie ktos na dobrej rozpisce tego i jakie odbloki po tym
sowa
Polecane artykuły