chcem zapodac niedługo cykl z metki+durabolon+tesc.propionat i nie wiem czy warto taki cykl zapłacic tylko temu zeby wrucic do formy.Moze lepiej było by zapłacic na spadki samą metke z odrzywkami dietą itp a dopiero potem taką kuracje jak by masa juz w pewnym stopniu wruciła. Czy nie ma sensu kabionawc i odrazu zapodac cykl ?
...
Napisał(a)
Siema mam pytanie odnosnie spadków bo nie wiem co zrobic przez kilkanascie miesięcy nie cwiczyłem ani nie brałem koksów (choroba i wyjazdy) Praktycznie spadło mi wszystko koło 5cm z ramienia.
chcem zapodac niedługo cykl z metki+durabolon+tesc.propionat i nie wiem czy warto taki cykl zapłacic tylko temu zeby wrucic do formy.Moze lepiej było by zapłacic na spadki samą metke z odrzywkami dietą itp a dopiero potem taką kuracje jak by masa juz w pewnym stopniu wruciła. Czy nie ma sensu kabionawc i odrazu zapodac cykl ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
słyszałes o czyms takim jak pamiec miesniowa??? daj miesniom czas na powrót do dawnej formy pocwicz pare miesiecy w których wspomagaj sie odzywkami,a nie łap sie za SAA
...
Napisał(a)
J.W. nie ma sensu od razu sie faszerowac, pocwicz z pół roku, a zobaczysz znaczną część odbudujesz. Wtedy sie zgłoś a wystawimy diagnoze :D:D
Polecane artykuły