GO FOR IT
...
Napisał(a)
powiedzcie mi do q..y jak brac sylimarol albo essentaale do ruskiej metki i co lepsze. ai jeszcze jaki najlepszy odblok po metce dziki z gory
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
odblok to zalezy ile mety
a jesli chodzi o oslonki to jak do ruskiej mety to bierzesz po jednej tabletce z kazda tabletka ruskiej mety
a jesli chodzi o oslonki to jak do ruskiej mety to bierzesz po jednej tabletce z kazda tabletka ruskiej mety

NO PAIN NO GAIN
...
Napisał(a)
Jest tyle tematów o mecie że trudno nie zauważyć.
Po pierwsze to sylimarol nie nadaje się do metki, essentiale lub esseliv po 1 tabsie do każdego tabsa metki a odblok układa się pod cykl a Ty tego nie napisałeś jasnowidzem nikt nie jest.
robaleq lepsze F5 masz :D
Zmieniony przez - kanguro w dniu 2008-10-29 18:38:49
Po pierwsze to sylimarol nie nadaje się do metki, essentiale lub esseliv po 1 tabsie do każdego tabsa metki a odblok układa się pod cykl a Ty tego nie napisałeś jasnowidzem nikt nie jest.
robaleq lepsze F5 masz :D
Zmieniony przez - kanguro w dniu 2008-10-29 18:38:49
...
Napisał(a)
no dzieki tez własnie mysle ze esse lepszy o pod koniec cyklu jaki odblok polecacie musle nad nolva a tak 100 tab metki
GO FOR IT
...
Napisał(a)
Kup esseliv jest tanszy od essentiale i wal po 1 tabsie do kazdego tabsa metki. N odblok starczy Ci 6 tab clomidu

...
Napisał(a)
co z tego ze tanszy? ktory jest lepszy bo chce miec jak najmniej skutkow ubocznych. i jaki kompleks witamin bys polecil?
GO FOR IT
...
Napisał(a)
przeszukaj forum, na kazdej stronie masz po kilka tematow o metanabolu
lenistwo nie zna granic
lenistwo nie zna granic

DreamChaser
...
Napisał(a)
Witaminy i mineraly z Olimpu 

Pieniadze szczescia nie daja - ludziom bez wyobrazni.
"A ch*j Ci w dupe stary, ja tu na deszczu, wilki jakies!"
...
Napisał(a)
Jak cie stac to Biogenix Prolongatum.
W google albo allegro wpisz sobie "witaminy i mineraly olimp".
Zmieniony przez - eq04 w dniu 2008-10-29 21:48:14
W google albo allegro wpisz sobie "witaminy i mineraly olimp".

Zmieniony przez - eq04 w dniu 2008-10-29 21:48:14
Pieniadze szczescia nie daja - ludziom bez wyobrazni.
"A ch*j Ci w dupe stary, ja tu na deszczu, wilki jakies!"
...
Napisał(a)
No mam narazie.... zbieram suple na cykl z meta i mam night protein blend i cos na dzien szukam tak do 4kg 120zl...
GO FOR IT
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!