mam problem na silke dojezdzam i nie bardzo mam jak brac ze soba gratow mam pytanie jak dawkowac nitro 20g przed treingiem na 300 ml wody i 10 g po na 300 to czy bedzie to to samo jak 30 g nitrobolonu rozpuszcze w 500 ml wody i wypije przed treningiem 2/3 a po 1/3?????????????????sory jesli wyda wam sie to glupie i smieszne ale wolalem zapytac fachowcow!dziex z gory
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja osobiście wsypałbym te 20 g do ust i popił wodą taką samą czynność powtórzyłbym po treningu. Nic nie będzie Ci się osadzało na bokach butelki.
...
Napisał(a)
aha czyli tak jak robie z BCAA G- Force!no tak chcialem ale napisane rozpuscic w wodzie lub soku wiec wolalem zapytac!Nitrooman czyli dokladnie mi napisz kiedy i ile g??dzieki
...
Napisał(a)
Normalnie,tj. masz na opakowaniu 20 g 30 min przed treningiem i 10 g bezpośrednio po. Cała filozofia

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!