Witam chciałem rozstrzygnąć raz na zawsze temat, który widziałem wiele razy. Szkodliwość kawy na organizm, czy budowanie masy.
Macie jakiś pomysł na pobudzenie przed treningiem ?? do nie dawna piłem małą czarną na 30 minut przed sesja i miałem takiego kopa że masakra ;] ale są minusy
-zwiększa się potliwość
-większy ubytek wody - częste oddawanie moczu
-wzrost ciśnienia - wypieki na twarzy trzymające się mnie nawet dwa dni
-zwiększona nerwowość przez kilka dni
Przeczytałem ostatnio artykuł prezentujący zdanie, że jeżeli kawa powoduje liczne zmiany w Twoim organiźmie i silnie na Ciebie oddziałuje to Ci szkodzi i nie powinieneś jej pić.
Czekam na wasze opinie
a tak jeszcze z moich doświadczeń: jak wypiłem kiedyś dwa łyki dominatora to tak mi zaczęło serce bić że myślałem że zejde ehhe
pozdro
Macie jakiś pomysł na pobudzenie przed treningiem ?? do nie dawna piłem małą czarną na 30 minut przed sesja i miałem takiego kopa że masakra ;] ale są minusy
-zwiększa się potliwość
-większy ubytek wody - częste oddawanie moczu
-wzrost ciśnienia - wypieki na twarzy trzymające się mnie nawet dwa dni
-zwiększona nerwowość przez kilka dni
Przeczytałem ostatnio artykuł prezentujący zdanie, że jeżeli kawa powoduje liczne zmiany w Twoim organiźmie i silnie na Ciebie oddziałuje to Ci szkodzi i nie powinieneś jej pić.
Czekam na wasze opinie
a tak jeszcze z moich doświadczeń: jak wypiłem kiedyś dwa łyki dominatora to tak mi zaczęło serce bić że myślałem że zejde ehhe
pozdro