Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Masz to opisane tutaj
https://potreningu.pl/articles/5579/mini-cut---czym-jest
https://potreningu.pl/articles/5579/mini-cut---czym-jest
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Cytując:
PoTreningu.plJak przeprowadzić mini cut?
Mini cut jest zabiegiem krótkim, stosowanym z reguły w trakcie masy. Ze względu na to, że okres nie jest długi, a metabolizm ma za zadanie doznać lekkiego szoku, najczęściej poleca się nagłe ucięcie kaloryczności diety.
Przez dany okres spożywamy znacznie mniej kcal niż wynosi zapotrzebowanie. Przykładowo, aby utrzymać wagę musimy spożyć 3500 kcal, na masie doszliśmy już do ponad 4200 kcal. Jak więc wygląda kaloryka na mini cut? Od razu obcinacie 20% od wyjściowej wartości i to stanowi dzienną pulę, czyli w tym przypadku 2800kcal.
Obniżoną kaloryczność diety trzymamy przez okres 2-6 tygodni. Następnie wracamy od razu do diety 200/300kcal powyżej zapotrzebowania kalorycznego dla utrzymania wagi.
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Polecane artykuły