...
Napisał(a)
Witam, mam 18 lat, od dłuższego czasu borykałem się z problemem trądziku. Podczas pierwszego cyklu na mecie (marzec-kwiecień zeszłego roku) trądzik jeszcze bardziej się nasilił. Końcem maja zacząłem pierwszy raz bić (test enan) cykl 12tyg 250e4d, potem mostek na hcg i kolejny cykl, potem znów to samo + tren 15 strzałów 75e2d i enan 250e3d i e4d. Przez cały okres bicia (ok 7 miesięcy) trądzik znikł mi praktycznie w 100%, były okresy że pojawiały się pojedyńcze syfy ale była to rzadkość. W połowie grudnia zrobiłem pełny odblok tj HCG 2 ampy po 1666e3d, w pierwsze 2 dni 2 tabletki (50mg) potem 1 tabletka dziennie tj 50ed (łącznie 20 tabsów) , około w połowie odbloku zaczął mi się bardzo nasilać trądzik (dokładnie tak samo jak rok temu przed biciem) i nie ustępuje po zakończeniu odbloku. WTF ? Czemu z sztucznym testem miałem normalną cere i brak problemów z trądzikiem (nie licząc plam na plecach po teście, lecz już schodzą) a ponownie bez testa zaczyna się wszystko nasilać? Jest taka możliwość że organizm produkuje za mało/dużo naturalnego testa ? a sztuczny test regulował rozwój hormonalny? dodam że od ok 2-3tyg boli mnie lekko prawe jajko.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
1. WIEK: 18
2. WAGA: 78
3. WZROST:182
4. WYMIARY:
-biceps: 38
-klatka:105
-udo:56
-talia:70
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 1.5 roku
6. DIETA:
-białko: 2g kg/mc
-węglowodany: 4g kg/mc
-tłuszcz: 1g kg/mc
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 3 enan + tren
8. TRENING: fbw, splity
9. CEL CYKLU: zwiększenie masy
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: enan + tren , koniec 14 grudnia
11. POZIOM BF%: 10%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ektomorfik
13. STAN ZDROWIA: b.dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 85
-martwy ciąg: 150
-przysiad: 145
2. WAGA: 78
3. WZROST:182
4. WYMIARY:
-biceps: 38
-klatka:105
-udo:56
-talia:70
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 1.5 roku
6. DIETA:
-białko: 2g kg/mc
-węglowodany: 4g kg/mc
-tłuszcz: 1g kg/mc
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 3 enan + tren
8. TRENING: fbw, splity
9. CEL CYKLU: zwiększenie masy
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: enan + tren , koniec 14 grudnia
11. POZIOM BF%: 10%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ektomorfik
13. STAN ZDROWIA: b.dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 85
-martwy ciąg: 150
-przysiad: 145
...
Napisał(a)
Zapomnij o dopingu kolego. Drugie tyle potrenuj solidnie.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
teraz po fakcie wiem, ale proszę o rade zwłaszcza elite , bo macie na pewno doświadczenie ;) za 2tyg jestem umówiony do dermatologa i endokrynologa.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!