i miałem problemy z treningiem , bo skakało mi tętno itd. Ale lekarz powiedział ze wszystko wróci do normy przy dobrej diecie od 4 do 10 tyg. Racja wróciło , ale robie własnie drugi cykl meta+prop i to sie powtarza , a jak wiadomo , niski poziom hdl może spowodować chorobe serca .. czy mozna to jakoś podnieśc na cyklu .?
i miałem problemy z treningiem , bo skakało mi tętno itd. Ale lekarz powiedział ze wszystko wróci do normy przy dobrej diecie od 4 do 10 tyg. Racja wróciło , ale robie własnie drugi cykl meta+prop i to sie powtarza , a jak wiadomo , niski poziom hdl może spowodować chorobe serca .. czy mozna to jakoś podnieśc na cyklu .?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
Ja mam także stwierdzoną nerwice serca i to może przez to skacze mi to tętno..

https://www.sfd.pl/Karpiu_/,_m_a_lover,_not_a_fighter!_/_Scena_2014_/_dieta_str_6_/_trening_str_1-t977671-s86.html
doping & zdrowie

"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"
"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"