Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

mam problem

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 3580

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
mam problem na moim czlonku tzn na glowce - wykoczyly biale krostki? co to moze byc - jakiego kremu uzyc zeby to usunac?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1032 Wiek 53 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 6937
Boofiaku
oczywiście że moczę!!
w moim wieku trzeba bardzo dbac o siebie! a rivanol jest dobry na wszystko
w zeszły weekend płukałam nim paszczę bo mi się ząb zborsuczył..
a dwa tygodnie temu kolana bo sobie rozwaliłam śmgając na rolkach
obecnie opracowuje receptę na lewatywę, jak dobiore stężenie to się odezwę.
drżyj mój tasiemcu, juz katem ucha słysze błagalne jęki soliera... o Pani nie zabijaj, nie zabijaj...

TY! a może by tak pijawki!? myślisz, że pijawki sa niezłe? ponoć też pomagają na wszystko..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jakryc ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 205 Napisanych postów 13874 Wiek -4048 dzień Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 158206
na skórce, czy na samej zołędzi?
ja na skórce to mogą być zwykłe syfy, jak na zołędzi..różnie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
na zloedzi - male biale krostki - jest na to masc <sex nie wchodzil w gre>
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 405 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 21707
Na samym dole ? takie drobniutkie ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 500 Napisanych postów 9533 Wiek 45 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 18709
najlepiej iść do lekarza !
jak nie chcesz to idź do apteki i kup Clotrimazolum w maści (poproś o klotrimazol w maści )

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
ten lek <Clotrimazolum> jest na recepte
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 144 Napisanych postów 7358 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 36022
wkręć ze mialeś ten lek wczesniej ale nie skońvzyles jeszcze leczenia, moze ci wyda bez recepty mi pare raze róźne rzeczy dali bez recepty...jak nie w jednej aptece to w drugiej.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1032 Wiek 53 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 6937
to masz teraz muchomora!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 37 Napisanych postów 838 Wiek 45 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 37787
clotrimazolum jest na grzybice i jest na recepte ale kazdy ci sprzeda bez zadnego problemu, lepiej zalatw sobie pimafucin, mi pomógł

Zmieniony przez - wytrysk w dniu 2004-09-15 16:02:48

Dwie najlepsze chwile w życiu ?- początek orgazmu i koniec srania

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 500 Napisanych postów 9533 Wiek 45 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 18709
CLOTRIMAZOLUM chyba obecnie bez recepty mozna kupić !
pimafucin tez moze pomóc - wszystko zalezy od czego sie muchomor zrobił !

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 37 Napisanych postów 838 Wiek 45 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 37787
http://www.przychodnia.pl/porady/faq.php3?d=13&sub=&id_faq=221

na prawde nie ma problemu z wyleczeniem i jest bardzo latwe, nie przejmuj sie niczym :)

Dwie najlepsze chwile w życiu ?- początek orgazmu i koniec srania

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Włosy

Następny temat

Bol w krzyzu

Spalanie
Polecane artykuły