...
Napisał(a)
mam pytanie co mozna przywieźć z ukrainy albo rosji??? oprocz silobolinu testanu i propionatu?????????????/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Farmadon, jurox, B. dragon, B. dispensary, BM Indie, Europharm ..... dluga lista
CONQUER ALL
...
Napisał(a)
z tego co slyszlem to mete mozna kupic pod granica tylko trzeba miec wtyki jakies bo tak to chyba nie darady no i jest naprawde tania
aaa i chodzi mi o granice z ruskimi nie wiem jak tam z ukraina
aaa i chodzi mi o granice z ruskimi nie wiem jak tam z ukraina
...
Napisał(a)
no to wam powiem ze wlasnie przywiozlem z ukrainy prop! a co najlepsze... ze jest w aptece bez recepty kupilem 100 ampulek 5%. 5 ampulek kosztuje 5zl no i na granicy tez ok. pozdrawiam
...
Napisał(a)
Na ukrainie wszystko kupisz bez recepty
w aptece, tylko zamówic trzeba jak czegoś nie ma, z dużymi ilościami ciężko wnieść do Polski bo szukaja fajek
.

Jestem Polakiem – więc mam obowiązki polskie.
...
Napisał(a)
moglibyscie pokazac fotke stanozolu ?? lub podac jego pełną nazwe i firme ??? u mnie kierowcy jerzdza na białorus i ukraine moze którys da sie namowic 

<<< powrót >>>
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!