"widzisz moze klient ma cos z jadrami a nie powie.. bo sie wstydzi
co ty na to? ciekawe czy bys sie przyznal gdybys mial cos z *****em"
TO MOZE SIE W KONCU OKRESLISZ,NAJPIERW PISZESZ ZE NA PRZYTYCIE A POTEM ZE MA PROBLEMY Z JAJAMI
"palko jedna jakbym cos chcial to moge miec z apteki bez problemu bo sisotra jest lekarka
zreszta jakbym cos chcial czego nie ma w aptece to moge miec i nie musze kombinowac"
GOWNO MNIE TO OBCHODZI

A OD PALEK TO MOZESZ KUMPLI POD KLATKA WYZYWAC
"a co ty ****a myslisz ze ty jakis za***isty znawca jestes ?? jestes lekarzem?? gowno wiesz widze bo jednak przepisuja nie wiem z jakiej paki masz specjaliste w dziale bo z tego co widze z tego posta i z wczesniejszych jedno wielkie gowno wiesz o sterydach."
JAK PRZEPISUJA TO TYLKO ZAPRZYJAZNIENI,ZAZNAJOMNIENI LEKARZE BO DOBROWOLNIE ZADEN LEKARZ JAK JUZ MOWILEM GOWNIARZOWI RECEPTY NIE WYPISZE,CHYBA ZE W LAPE DASZ.KAZDY MA PRAWO WYPOWIEDZIEC SIE NA TEMAT MOJEJ WIEDZY,SZANUJE TWOJE ZDANIE,CHOC SIE Z NIM NIE ZGADZAM

LEKARZEM TUTAJ JEST TYLKO ED.
"co gadasz za farmazony ze lekarze gowniarzom nie przepisuja mety ?hehe widziales recepte metanabolu? wiesz co na niej pisze? dawkowac ostrożnie przed 15 rokiem zycia a w wskazaniach jest m.in. niedowaga
ty ****a chyba nawet nie widziales ulotki od mety"
CO TY ****A ZA PRZEPROSZENIEM ******LISZ ? MOWIAC ZE NIE WYPISUJA GOWNIARZOM,MIALEM NA MYSLI ZE LEKARZ NIE WYPISZE METKI KAZDEMU CHUDEMU GNOJKOWI,BO TO OD RAZU WIADOMO O CO CHODZI? MYSLISZ ZE LEKARZE SA GLUPI ? POWIEDZIALES ZE LEKARZ PRZEPISAL MU METANABOL I T.PROLONGATUM,A NIE SAM METANABOL,A TO JUZ RACZEJ NIE JEST NA NIEDOWAGE,POZATYM 50 KG PRZY WZROSCIE
170 CM,KOLES PO PROSTU JEST CHUDY,A METKE PODAJE SIE TYLKO W DRASTYCZNYCH PRZYPADKACH,PRZY KRYTYCZNYM ZANIKU MIESNI ITP.A MOZE TO TAKI ZBIEG OKOLICZNOSCI,ZE KOLES MA JEDNOCZESNIE NIEDOWAGE I NIEDOROZWOJ JADER,DLATEGO MU WYPISAL TAKIE POLACZENIE HEHE ?
"nie chce mi sie z toba dyskutowac bo nie pomyslisz (albo nie umiesz bo jestes za glupi) i piszesz bzdury"
JESLI JA PISZE BZDURY TO TY SIE Z WLASNYM H..EM NA LBY ZAMIENILES

SKAD WIESZ ZE KOLESIOWI LEKARZ WYPISAL TE RECEPTY,WIDZIALES TO ? PRZECIEZ TO JEST BEZ SENSU,ZE LEKARZ WYPISAL MU DWA NIE MAJACE ZE SOBA W LECZNICTWIE NIC WSPOLNEGO SRODKI,A KTORE W DOPINGU SA EFEKTYWNYM CYKLEM STERYDOWYM ? CZYZBY TO NAPRAWDE BYL ZBIEG OKOLICZNOSCI ZE KOLES CHORUJE NA NIEDOWAGE I NIEDOROZWOJ JADER ? TO BYL LEKARZ PRYWATNY CZY W PRZYCHODNI ? KOLES CIE SCIEMNIL PRAWDOPODOBNIE,NIE ZASTANOWILES SIE NAD TYM,A W DODATKU PODWAZASZ TO CO NAPISALEM.POWIEDZ W KTORYM MIEJSCU WYPISUJE FARMAZONY ?

"BYŁY KAPITAN KOMANDO FOKI I OBECNY GROMU K.C. RAYBACK"
-----<<<<<<<<

>>>>>>>>-----