Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Na 6 kolesi pomoze ci wynalaqzek pana Kalasznikowa. A i to przy zalozeniu ze tamci nie beda uzbrojeni, dystans nie bedzie zbyt maly i wystarczy Ci amunicji.
Paweł Ziółkowski
---
"jest takie miejsce (ring lub klatka) gdzie małe dzieci płaczą, ale mamusia nie słyszy"
Renzo Gracie
Paweł Ziółkowski
---
"jest takie miejsce (ring lub klatka) gdzie małe dzieci płaczą, ale mamusia nie słyszy"
Renzo Gracie
...
Napisał(a)
Podaj kluby gdzie kazdy moze trenowac zapasy to moze sie z Toba zgodze.
Dzieki
Kask!
Dzieki
Kask!
Nie spij, bo ci garnek zlota podrzuca.
...
Napisał(a)
. g**** mi po zapasach skoro nie moge sie zapisac bo skonczylem 18 lat. A wogole to bez przesady ; jakbys dostał w gebe od dobrego zawodnika boxu albo kickboxu to bys nie wstał i wtedy miałbys wiecej szacunku dla tego sportu.
Ale zgadzam sie ze zapasy sa cool i w walce 1 na 1 sa lepsze. Z drugiej strony nie staraj sie wchodzic w nogi gdy zaczepia cie 2 albo 3 kolesi bo cie skopią ( i wtedy chciałbys umiec box, he he )
na ra
kola
Ale zgadzam sie ze zapasy sa cool i w walce 1 na 1 sa lepsze. Z drugiej strony nie staraj sie wchodzic w nogi gdy zaczepia cie 2 albo 3 kolesi bo cie skopią ( i wtedy chciałbys umiec box, he he )
na ra
kola
...
Napisał(a)
Wchodzilem w nogi walczac z szescioma. I jakos zyje.
Paweł Ziółkowski
---
Renzo Gracie
Paweł Ziółkowski
---
Renzo Gracie
...
Napisał(a)
Boruta nie kłam wiemy, że teraz za ciebie pisze twój brat bliźniak. ;)))))))
...
Napisał(a)
Wydałeś mnie. Teraz bede musial Cie zabic.
Czart (brat-blizniak Boruty)
Czart (brat-blizniak Boruty)
...
Napisał(a)
zapasy sa ok ale bicie w ryj jest piekne ja np. lacze kickboxing z judo i savate defance i mysle ze polaczenie technik bicia w ryj chwytow itp. jest droga do sukcesu. ale i tak stuk w usto daje najwiecej radosci
...
Napisał(a)
hehe. Stuk w usta- to mi się podobało. Ale zapaśnicy to przeważnie największe kafary.
...
Napisał(a)
Boruta wyjasnij mi prosze bo chyba zle zrozumialem. Wchodziles w nogi walczac na ulicy z 6 gosciami ale rozumiem po kolei bo chyba nie na raz, bo jesli to drugie to naprawde musiales trafic na kelnerow skoro jeszcze piszesz na sfd.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Polecane artykuły