2 czy warto dolozyc pare zlotych i kupic skurzane rekawice?
...
Napisał(a)
1 hmm zaczalem trenowac boks i trener powiedzial zeby sobie kupic przyborowki do workow ale chyba lepiej kupic sobie zwykle rekawice za taka sama cene(czy jest jakas istotna roznica?)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
1.Chyba chodzi Ci o przyzadowki, sluza do uderzania w worek i sa cienkie ale raczej w nich nie posparujesz za dlugo.
A normalne rekawice :) sa do sparingow, sa wieksze i grubsze. Zalezy do czego je potrzebujesz.
2. Jedne i drugie moga byc ze skory. I tylko takie bym Ci polecal chyba,ze wolisz kupowac inne np. ze skaju co miesiac.
Kask!
A normalne rekawice :) sa do sparingow, sa wieksze i grubsze. Zalezy do czego je potrzebujesz.
2. Jedne i drugie moga byc ze skory. I tylko takie bym Ci polecal chyba,ze wolisz kupowac inne np. ze skaju co miesiac.
Kask!
Nie spij, bo ci garnek zlota podrzuca.
...
Napisał(a)
no wlasnie chodzi mi o to czy zwykle rekawice nadaja sie rownie dobrze dobrze do worka czy raczej lepiej miec te specjalnie do worka
a czasem mozna sobie posparowac z kumplami tak lajtowo:)
a czasem mozna sobie posparowac z kumplami tak lajtowo:)
...
Napisał(a)
Zwykle rekawice to na worku zniszczysz. Wytluczesz je i albo szwy popekaja albo wklad sie zdeformuje.
Pawel
http://www.karate.alpha.pl
Pawel
http://www.karate.alpha.pl
...
Napisał(a)
Myśle że nie warto kupować rękawice tylko do worka.Na początek możesz boksować w worek w samych bandażach.A jeśli chodzi o rękawice sparingowe nawet się nie zastanawiaj od razu zafunduj sobie skórzane.po9wodzenia w boksie.
...
Napisał(a)
dzieki wlasnie o to mi chodzilo czy zwykle rekawice sie zbyt latwo nei zniszcza na worku:)
...
Napisał(a)
Ja np. mam dosyć miękki worek bokserski to bez rękawic uderzam, żebym widział jak mi się dłoń przy uderzeniu układa.
Poprzedni temat
jakiś kick boxing, ajkido, coto wogule qtwa jest?
Następny temat
bjj i walka z kilkoma przeciwnikami
Polecane artykuły