Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
B 2,5g, T 1g, W 3g
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
4 cykle
Cel cyklu
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
dobrej jakości masa
Stan zdrowia
w trakcie
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
81
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
778
witam , mam pytanko koncze cyklon z :
prop 30amp - 1 cm e2d
krótka deka 20amp - 1cm e3d
wczesniej byłem na cypku i boldku ale towar nie był najlepszych lotów wiec to pomine.
Dece skończyłem wbijac w ten poniedziałek a propa mam jeszcze 4 strzały.
Kiedy mam zacząć wbijać HCG ( bede jechał 1000j co 2 dni) ????, no i clomid kiedy ???
Szacuny
11
Napisanych postów
243
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
2200
3 dni po ostatnim propie
Hcg 15.000 rozbite na 6x 2500 co 3 dni
3 dni Po ostatnim hcg clomid 30 dni po 50 mg
Rowno z clomem nolva
20 dni po 20 mg i 20 dni po 10 mg
Zmieniony przez - aksel1992 w dniu 2016-09-02 04:45:32
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106330
Napisanych postów
378364
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711716
aksel1992
3 dni po ostatnim propie
Hcg 15.000 rozbite na 6x 2500 co 3 dni
3 dni Po ostatnim hcg clomid
30 dni po 50 mg
Rowno z clomem nolva
20 dni po 20 mg i 20 dni po 10 mg
Zmieniony przez - aksel1992 w dniu 2016-09-02 04:45:32
Szacuny
0
Napisanych postów
81
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
778
To samo to raczej nie jest ma z tego co wiem podobne działanie lecz nolva jest lepsza. Nie stety zdobyłem tamox stąd pytanie czy jechać z tym tak jak z nolvą?