ok,mam pytanko: moglby ktos mi napisac w miare rozsadne dawkowanie tych produktow? nitro mam 150 capsow,pozdrawiam:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja bym zrobił tak
DT
HP-rano
Nitro- przed treningiem
HP-Po treningu
LUb wszystko odwrotnie Nitro rano itp ale 1 opcja lepsza
Białko według braków w diecie
DT
HP-rano
Nitro- przed treningiem
HP-Po treningu
LUb wszystko odwrotnie Nitro rano itp ale 1 opcja lepsza
Białko według braków w diecie
...
Napisał(a)
hmmm, a co do elite whey- brac miedzy posilkami? czy o jakiejs ustalonej porze(rano,wieczor). myslisz ze cos do tego mozna jeszcze dolozyc? powinno troszke kopnac mysle:P oczywiscie przy zalozeniu ze dieta jest prawidlowa
co do profilu- nie omieszkam uzupelnic;)
co do profilu- nie omieszkam uzupelnic;)
...
Napisał(a)
Po co dokładac. Jakies witaminy ZMA i nic wiecej nie potrzeba. Elite wal według braków wtedy kiedy spozycie białka jest nizsze nic powinno
...
Napisał(a)
zapytam tak czysto orientacyjnie- ile mi skoczy na sile i masie? zakaldaja,ze dieta jest ok
...
Napisał(a)
co do zma, nie wiem czy jest sens brac,skoro mam 18 lat(rocznikiem 19) , wiec moj organizm produkuj sporo testosteronu bez wspomagaczy :p
...
Napisał(a)
to nie bierz zma. AA nie wiem ile ci skoczy. Na kazdego bedzie działało inaczej wiec tego nikt ci dokładnie nie powie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!