...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
3dziennie po 1 tabletce
Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki
...
Napisał(a)
Do 1 tab mety, 1 tab Heparegen.
Dołóż jeszcze Esseliv albo lecytynę.
Dołóż jeszcze Esseliv albo lecytynę.
...
Napisał(a)
panowie sorki ze "podbijam" ale juz mam dylemat..
za "chwile" wchodze w cykl z udzialem wina (oral) i chce do esselivu dolozyc wlasnie heparegen (bo jeszcze go nie stosowalem) i nie wiem w jakiej dawce ?
mysle by do kazdej tab wina dac po jednej tab esselivu i hepa. ?
czy moze dac tylko hepa. 3 razy po 2 tabs ?
dzieki pozdro
za "chwile" wchodze w cykl z udzialem wina (oral) i chce do esselivu dolozyc wlasnie heparegen (bo jeszcze go nie stosowalem) i nie wiem w jakiej dawce ?
mysle by do kazdej tab wina dac po jednej tab esselivu i hepa. ?
czy moze dac tylko hepa. 3 razy po 2 tabs ?
dzieki pozdro
samemu nie zdołal dokonać jeszcze niczego dlatego na forach zgrywa tego najmądrzejszego..
...
Napisał(a)
jak dasz essentiale to na pewno ci nie zaszkodzi ,a przy większy dawkach środków oralnych nawet wskazane jest używanie dwóch , liver longer też daje rade 

...
Napisał(a)
wina bedzie 30mg ed przez 6-7 tyg..
tak czy siak bedzie lecialo esseliv ale nie wiem ile dolozyc tego haperegenu i czy wogol jest sens ?
pozdro
tak czy siak bedzie lecialo esseliv ale nie wiem ile dolozyc tego haperegenu i czy wogol jest sens ?
pozdro
samemu nie zdołal dokonać jeszcze niczego dlatego na forach zgrywa tego najmądrzejszego..
...
Napisał(a)
sens jest, to 2 rozne srodki, dwukierunkowo podziala. dawka zalezy tez od kondyscji na starcie watroby
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
SPLIT KONTRA FBW NA CYKLU ssa CO O TYM SADZICIE
Następny temat