Szacuny
1
Napisanych postów
8354
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
59852
Co jest z tym forum?Coś ostatnio nie działa poprawnie sfd!Nie działa przez jakiś czas potem znów działa i tak wkółko!Ale teraz mam inną sprawę na myśli!Gdy klikam w "powiadom mnie jeśli ktoś odpowie w tym temacie" to strona się odświeża ale powiadomienie mi się nie włancza!Próbowałem kilka razy ale bez skutku. Jeszcze jak klikam w powiadomienie to otwiera mi się temat, potem klikam w następne powiadomienie ale nowy temat się nie otwiera. Otwiera się ten pierwszy!!!I to nie jest wina mojej przeglądarki(korzystam z Opery) bo patrzylem i tak samo się dzieje na IE. Uruchomiłem ponownie kompa ale to też nie przyniosło efektu. Mateo napraw ten błąd!
pozdrawiam
mAt3uSz
(L)Duma i sława to Legia Warszawa(L)
*Doradca działu Aktualności*
Szacuny
79
Napisanych postów
25516
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
110567
a ja mam slim browser i to samo
-=[ BEZWZGLĘDNY SZATNIARZ ]=-
Jeżli ktoś robi coś inaczej niż Ty,albo nawet inaczej niż wszyscy,bo "tak mu się podoba", nie próbuj narzucać mu swojego zdania tylko dlatego że postępuje inaczej niż reszta.
Być może dzieki temu jego życie potoczy się tak a nie inaczej...i nie będzie tak banalne jak Twoje czy "większości" - >ZłTA MYŚL Quart`a< hoho jestem małym motylkiem hrum hrum
Szacuny
205
Napisanych postów
13874
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
158206
wczoraj nie działalo.
a teraz, gdy klikam na link powiadomienie, to nie otwiera się ta strona, od ktorej jest powiadomienie, tylko np. ta, którą własnie przegladam, albo cały czas ta sama...
Szacuny
79
Napisanych postów
25516
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
110567
nie musze chyba pisac ze mam tak samo dzisiaj to musze cochwile okno zamykac i otwierac nowe zeby wczytało mi sie nowe powiadomienie
-=[ BEZWZGLĘDNY SZATNIARZ ]=-
Jeżli ktoś robi coś inaczej niż Ty,albo nawet inaczej niż wszyscy,bo "tak mu się podoba", nie próbuj narzucać mu swojego zdania tylko dlatego że postępuje inaczej niż reszta.
Być może dzieki temu jego życie potoczy się tak a nie inaczej...i nie będzie tak banalne jak Twoje czy "większości" - >ZłTA MYŚL Quart`a< hoho jestem małym motylkiem hrum hrum