Witam, co sądzicie o połączeniu six star professional strenght creatine + etyl ester ( a dokładnie PharmaFreak Creatine Freak )? Wydaje mi się to dobrym połączeniem w naprawdę przystępnej cenie. Mój pierwotny plan zakładał zakup horse power + jabłczan, ale cena nowych suplementów jest bardzo kusząca. Poza tym co sądzicie o łączeniu etylu ze stakami? Proszę o radę, a może jakieś sugestie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
zamiast freak'a wzialbym no explode. Testowalem freak (link na dole) i uwazam ze no explode jest lepszy
"Robiac byle co, stajesz sie byle kim"
Moj dziennik treningowy: http://www.sfd.pl/_GET_BIG_OR_DIE_TRYIN_by_zinko-t918364.html
...
Pomogłem ? - SoG będzie mile widziany 
...
trenuje jakieś 5 lat, wsuwałem przeróżne stacki ( xpand storm, schock knockout, no shotgun ), naprawdę było tego sporo. Ostatni raz preparat kreatynowy brałem rok temu. Plan masowy zacznę za jakieś 2 miesiące, ponieważ teraz jestem na redukcji i nie ma sensu żebym rozpisywał się obecnie na temat diety obecnej, która jest nastawiona na inny cel. Chodzi mi jedynie o chłodną opinię co do owych suplementów, ponieważ trafiłem na fajną promocję w sklepie i kupując z wyprzedzeniem mogę dużo zaoszczędzić. Kumpel zdecydowanie proponuje zamienić six starsa na PharmaFreak - Ripped freak Pre-workout - 200g, ze względu na dużą ilość węgli w six starze?
...
czyli chcesz polaczyc freak+ester?
Współpraca treningowo-dietetyczna,
prowadzenie on-line,
kontakt [email protected]
...
obecnie rozważam PharmaFreak - Ripped freak Pre-workout - 200g + etyl ester. Która opcja lepsza według ciebie?
...
heh, tak myślałem jednak cena idzie w parze z jakością... :) zastanawiam się czy to trochę nie monotematyczne, ten etyl, bo zawsze stosowałem staki - różne formy kreatyny, a teraz w sumie jedyną formą w tym zestawie jest etyl ponieważ w tym przedtreningowym za bardzo nie ma kreatyny. Powinienem pomyśleć nad inna kombinacją?
...
mozesz dac jablko. ester nie wykazal lepszych wlasciwosci od innych form.
Współpraca treningowo-dietetyczna,
prowadzenie on-line,
...
aha, no spoko, jeżeli miałbyś do wyboru tradycyjne połączanie shock + storm, czy horse + jabłczan a opcja powyższa o której dyskutowaliśmy to co byś wybrał?
...
chyba freaka
bo ponoc dobrze klepie
bo ponoc dobrze klepieWspółpraca treningowo-dietetyczna,
prowadzenie on-line,
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz