od paru miesiecy mam na jezyku , taki bialy nalot,zdrapuje go codziennie szczoteczka przy myciu zebow ale poparu godzinach znow sie pojawia,, do tego mam prawie calkowity brak smaku,nie czuje smaku jedzenia,i suchosc jamie ustnej i nosi, w migdałach mam kratery a w nich ropa czy inna substancja o brzydkim zapachu jest po nacisnieciu,,w wymazie wyszedl gronkowiec zlocisty+++ i heamophilus influenze++, tylko ze te objawy mam akurat juz bardzo dlugo ,kika lat ,a nalot i utrata smaku ,suchosc blon od 6 miesiecy ok, czy to powiazane? migdaly mam male i nie choruje wogule na nic.
lekarz zaczal mnie leczyc 2 tygodnie po 2 tabl dziennie bactrim forte z antybiogramu ,biore juz tydzien i nie zauwazam poprawy,czy w takim razie jest sens wycinac migdaly ze wzgledu na kratery i ta rope w nich?
lekarz zaczal mnie leczyc 2 tygodnie po 2 tabl dziennie bactrim forte z antybiogramu ,biore juz tydzien i nie zauwazam poprawy,czy w takim razie jest sens wycinac migdaly ze wzgledu na kratery i ta rope w nich?
Krzysztof Piekarz