...
Napisał(a)
metanadren powiedz mi prosze jechałes na cyklu i unidoxie jednoczesnie i proscarze jakie efekty??napisz mi bedzie sog.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
aaaaaaa no to juz wiem po co mnie szukales:D
No wiec teraz jest lato wiec opalaj sie ile wlezie, chyba ze jestes zasyfiony porządnie to wtedy 2 tabsy unidoxu dziennie, do mety samej prosacru broń Boże bo sie nabawisz impotencji albo czegos, ja jechalem i nie wiem o jakie efekty Ci chodzi
ogolnie masa szła że hoho
i syfów raczej nie było
No wiec teraz jest lato wiec opalaj sie ile wlezie, chyba ze jestes zasyfiony porządnie to wtedy 2 tabsy unidoxu dziennie, do mety samej prosacru broń Boże bo sie nabawisz impotencji albo czegos, ja jechalem i nie wiem o jakie efekty Ci chodzi

ogolnie masa szła że hoho

Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
...
Napisał(a)
oj przepraszam cie najmocniej .tak to wygląda
stanabol30mg co dziń 2-6 tyg
deca durabolin1-7 200mg
propionat 1-8 tyg 50 mg co drugi dziń do tego proscar po 1 mg. biore juz tydizń głuwny problem łojotok = syfy nie jest ich duzo serio ale strasznie nie to denerwuje i psuje mi zycie musze cos z tym zrobic. co polecasz jak narazie widze troche efekt mniej mi sie łoju wytwarza .jest lepiej .jak myslisz co z tym unodoxem .plamn ogulnie jest taki chce miec na wakacje czysta cer ..zapomniał bym dodac jem sylimarol to oczywiste co proponujeesz ziom? jakiegos problemu z libido nie zauwarzyłem wiec wszystko cacy
Zmieniony przez - feree w dniu 2005-06-30 16:35:13
stanabol30mg co dziń 2-6 tyg
deca durabolin1-7 200mg
propionat 1-8 tyg 50 mg co drugi dziń do tego proscar po 1 mg. biore juz tydizń głuwny problem łojotok = syfy nie jest ich duzo serio ale strasznie nie to denerwuje i psuje mi zycie musze cos z tym zrobic. co polecasz jak narazie widze troche efekt mniej mi sie łoju wytwarza .jest lepiej .jak myslisz co z tym unodoxem .plamn ogulnie jest taki chce miec na wakacje czysta cer ..zapomniał bym dodac jem sylimarol to oczywiste co proponujeesz ziom? jakiegos problemu z libido nie zauwarzyłem wiec wszystko cacy
Zmieniony przez - feree w dniu 2005-06-30 16:35:13
...
Napisał(a)
do takich dawek bym nie dawal proscaru, bierz ten unidox 2 razy dziennie, nie popijaj mlekiem ani nie zajadaj twarogiem, to chyba wiesz.
Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
...
Napisał(a)
a cvzy mocno proscar osłabia działanie saa bo w przypadku wina i deca to chyba nie ma tak duzego wpływu co?a ty miałes doczenienia z proscarem i jak działało?
a proscar juz biore i to dlatego ze jak sam unidox walne to pomorze tylko na chwile a przynajmniej to mi moze zmniejszyłojotok z którym mam problem i przez niego sa własnie pryszcze.wiec .a testa tak dodałem tylko dla smaku zeby własmnie nie było problemu z potencja i nie ma niby>
Zmieniony przez - feree w dniu 2005-06-30 17:12:30
a proscar juz biore i to dlatego ze jak sam unidox walne to pomorze tylko na chwile a przynajmniej to mi moze zmniejszyłojotok z którym mam problem i przez niego sa własnie pryszcze.wiec .a testa tak dodałem tylko dla smaku zeby własmnie nie było problemu z potencja i nie ma niby>
Zmieniony przez - feree w dniu 2005-06-30 17:12:30
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!