czy ktos mial keidys podobny problem ze swoim organizmem...moj chyba nie toleruje cp na czczo bo zaarz po rannej dawce prochu z woda pzreczyszcza mnie...ciekawi mnie czy to wina mojego organizmu czy tez jest to normalne i co niektorym sie zdarzaly podobne ekscesy...bralem keidys mono i nie zauwazylem podobnych objawow;/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
mam to samo :P jakis skladnik poprostu tez nie tolerujesz:P wiem to wkurza:D
...
Napisał(a)
A jak bierzesz za dnia? np po treningu to tez tak jest? Mialem kiedys podobny problem z mono, ale jak przestalem brac na czczo a zamiast tego bralem po sniadaniu to bylo ok. Wiadomo ze niby najlepsze wchlanianie na czczo ale jak u niektorych laduje to w kiblu to juz nie mozemy mowic o jakimkolwiek wchlanianiu.
...
Napisał(a)
ja tak mialem z gm - sraka prawie 2 tyg. odstawilem i wszystko wrocilo do normy... a tylko w dnt pilem na czczo... podobnie mam po energy drinkach - wypije 1 i w ciagu godziny chce mi sie srac, a nie mowie juz o wiekszych ilosciach 

...
Napisał(a)
normalne. po jakims czasie uzyskasz tolerancje. nie ma sie czym przejmowac.
...
Napisał(a)
dokladnie ja zawsze biore na czczo i tylko kilka dnii tak mam pozniej juz jest ok
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!