Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20986
Napisanych postów
71634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576963
Żeby nie spekulować idź jutro bezpośrednio do dermatologa (bez skierowania) pokazać te zmiany.
Skoro ich liczba wzrasta, najwyraźniej jest przyczyna która powoduje taki stan rzeczy - dieta, uczulenie, stan zapalny - trzeba znaleźć przyczynę i podjąć odpowiednie kroki celem powrotu do stanu wyjściowego.
Zacznij od dermatologa skoro problem pojawił się na skórze...
Szacuny
12
Napisanych postów
1604
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
19686
a alergikiem nie jestes ? ja jestem i mam takie syfki ale ****a mi nie chciala zrobic pokarmowki ;/ zrobila tylko na pylki i inne fruwajace shity w powietrzu
Gdyby g**no mialo jakakolwiek wartosc, to biedak nie mialby nawet dupy..
Szacuny
3
Napisanych postów
307
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4610
Nieposzedlem do lekarza gdzy stwierdzilem ze zajmnie to wieki zanim na cos wpadna. Postanowilem posluchac co poniektorych rad odnosnie ilosci bialka w mojej diecie i obnizylem ja do 200-210g. Poskutkowalo...znamiona zaczynaja sie wysuszac i nie sa juz takie czerwone. A co za tym idzie moje 'baki' ustapily...przynjamniej tak mi sie wydawalo do wczoraj kiedy po 1wszym posilku zaczela sie rewolucja w zoladku a pozniej baki przez caly dzien i naprawde nieprzyjemny zapach. Z dieta nic nie zmienialem i znowu sie zaczelo! :(
Moj pierwszy posilek:
50g platkow owsianych 250ml mleka 1.5%
30g odzywki proteinowej
i od ostatniego czasu jeden banan.
Ogolnie jak dodalem banana do diety wszytsko bylo ok dopiero po kilku dniach stosowania miksera i miksowania tego sie zaczelo, ale czy miksowanie tego badz nie ma wplyw ?? Wiem ze jak zjem mozna powiedziec z pierwsza godzina jest bardzo intensywna pozniej zaczyna sie oslabiac i znowu jem kolejny posilek i znowu...powaznie dzis drugi dzien od kiedy sie zaczelo na nowo i wymiekam juz. Wziolem 2x Ranigast pomyslalem ze moze pomoze ale tez nic.
Pomozcie gdyz problem jest kolosalny....i jestem bezsilny