Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Siemano!
Jestem w siodmym tyg cyklu:
1-8 deca 200 mg e7d
1-6 meta 20 mg ed
na spadki: 8-14 kreatyna
cylk chu..wy, wiem (brak tescia, slynna meta, itp. itd!), ale to byl moj 1. cyklon i nie mialem jeszcze takiej wiedzy jak teraz Ale do rzeczy: mam 30 clomidu i nie dam rady dokupic ani tescia ani wiecej cloma, bo urwal mi sie kontakt z dilem. Czytalem mase postow o odblokowaniu ale nie znalazlem interesujacych mnie odpowiedzi na pyt:
1. czy 2tyg po ostatnim strzale deci wystarcza czy lepiej odczekac 3tyg
2. czy moge przyjmowac clomid w sys: 1x4 7x2 12x1 ???
Z gory dzieki za odpowiedzi !!!!!
Szacuny
9
Napisanych postów
1594
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
14325
Cykl nie taki zly jak na osobe ktora dopiero sie uczy-mogles zrobic gorzej.Clomid 2 tyg po ostatnim strzale-20szt. styknie. system 5*2 10*1
Tak ja bym zrobil.
Szacuny
1
Napisanych postów
258
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6477
Z wlasnego doswiadczenia powiem ci, zebys kupil conajmniej 36 tabsow clomidu i dolozyl do tego nolve. Oczywiscie kazdy jest inny, ale ja np. po 10 strzalach deki nie odblokowalem sie 24 tab. i 20 tab. nolvy. Pewnie moglem jeszcze dolozyc te 10 tabsow nolvy, ktore mi zostalo, ale polak jak zwykle jest madry po szkodzie. Od cyklu minely 2 miechy, a moja kobieta nie miala ze mnie wiekszego pozytku. Dlatego wlasnie zaczalem kolejny odblok z nolvy.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Pisalem ze nie mam mozliwosci dokupic nic wiecej (przynajmniej na razie). Mam te 30szt Clo i mam zamiar je lykac: 1x4 7x2 12x1. I chodzi mi o to czy je lykac takim systemem jak rozpisalem czy np. 3x3 5x2 11x1 ; 10x2 10x1 itp. i czy to ma wogole jakikolwiek wplyw na odblokowanie ???
Szacuny
36
Napisanych postów
2620
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18606
Propozycja: 1x300mg, 7x100mg, 10x50mg.
Imo trzeba zrobić dużego kicka, po takim zblokowaniu jakie następuje podczas stosowania nandrolonu; należy rzucić przysadke od razu na głęboką wodę, gwałtownie ją ruszyć. Do tego wskazane jest 300mg w pierwszym dniu odblokowywania się.
Szacuny
36
Napisanych postów
2620
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18606
To mógłbyś nie sępić 5zł, następnym razem Ci nie pomoge przy takim podejściu - tymbardziej, że teraz opłaty z abonamentu idą dla poszkodowanego w bójce Kuby.