mam pytanie co sądzicie o stosowaniu boosteru testosteronu w cyklu na masę? od razu napiszę ,że w moim przypadku kreatyna odpada dlatego chętnie poczytam wasze opinie czy boostery testosteronu ( te z wyższej półki) pomagają w budowaniu masy czy raczej tylko w ubiciu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
czyli niema co liczyć na to ,że pomoże w budowaniu masy? a jakie stosowałeś i jakie były po nich efekty?
...
Napisał(a)
na masie podajadalem troche novedexa 2c przed snem.
masy takie produkty nie daja
aczkolwiek tak jak pisalem, posrednio moga sie do tego przylozyc.
masy takie produkty nie daja

aczkolwiek tak jak pisalem, posrednio moga sie do tego przylozyc.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
tak jak Tomq pisze - ubicie na plus, u mnie niestety libido na minus - co takie produkty niestety dla mnie wyklucza
"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą
Cię przewieźć przez każdą pustynię"
...
Napisał(a)
a jak masa po bosterze? libido na - czyli na - po cyklu czy w trakcie nie odczułeś nic szczególnego? myślałem na d axis-ht wydaj się być dość dobry , po takich boosterach niema później problemów z wyrównaniem test. czy zaleca się jakiś wspomagacz do odblokowania?
...
Napisał(a)
masa mięśniowa lepiej ubita - ale od boostera jej nie przybyło
libido na minus, czyli tydzień od zaczęcia cyklu odczuwalny spadek potencji i tak aż do 2tygodni po cyklu
jeśli chodzi o ostatnie pytanie - cały solidny temat apropo boosterów testosteronu jest podwieszony

libido na minus, czyli tydzień od zaczęcia cyklu odczuwalny spadek potencji i tak aż do 2tygodni po cyklu
jeśli chodzi o ostatnie pytanie - cały solidny temat apropo boosterów testosteronu jest podwieszony
"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą
Cię przewieźć przez każdą pustynię"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!