...
Napisał(a)
jestem wlasnie w trakcie cylku meta+prolo i od dwoch dni odczuwam bol w okolicach pempka po prawej stronie. przy schylaniu jeszcze bardziej sie nasila. mete odstawilem ze strachu. co to moze byc???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
meta to to raczej nic do tego nie ma, meta jak juz to ora watrobe, a watroba nie jest unerwiona, wiec to nie to
...
Napisał(a)
ale bol wystepuje najczesiej przy schylaniu ale tez jak stoje wyprostowany ale mniejszy. nie wiem ale sie zaoralem i wolalem mete odstawic. nie wiem co z prolo. czy ciagnac cykla dalej
...
Napisał(a)
tez sie wlasnie zastanawialem nad przepuklina. ale to jest troche wyzej a przepuklina to jest bol tak troche nad jajami wiec odpada raczej
...
Napisał(a)
mylisz sie .... mialem przepukline fakt ze pachwinową ale lezalem w szpitalu na jednym oddziale z dwoma facetami z ktorych jeden mial przepukline powyzej pepka a drugi nieco ponizej .... bynajmniej pomacaj sie napinajac miesnie brzucha i kaslajac czy nie boli mocniej lub czy nie wyszlo jakies zgrubienie na skorze ...
pozdroo
pozdroo
...
Napisał(a)
sprawdzielm nic z twoich objawow sie nie zgadza bez zgrubien. czyli to chyba nie to przpuklina by mnie zabila
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!