Szacuny
2584
Napisanych postów
23357
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
337410
Zależy od tego czego oczekujesz. Jeśli lubisz gadżety, bajery i nowinki technologiczne, to bierz smatwatcha, a jeżeli chcesz mieć po prostu elegancki zegarek do odczytywania godziny, to bierz Adriatica.
Jeśli kierować się wyglądem, to mnie bardziej podoba się smartwatch.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
Kolega już dobrze podsumował, idziesz gdzieś na wesele jakieś spotkanie itp to klasyczny zegarek na pierwszym miejscu, chcesz go używać na codzien to bierz fosila
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
48
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
284
Mi się równiez podobały kiedyś smartwatche i chciałam nawet kupić taki zegarek dla męża. Potem jednak poczytałam sobie rózne tematy na forach komputerowych i o zegarkach. I jednak takie zegarki nie są do konca polecane. Ich wykonanie jest takie sobie, po dwóch latach mogą się popsuć ( tak jak telefony). Dobry zegarek solidnej firmy będzie za to zakupem na długi czas. Tak więc ostatecznie kupiłam męzowi zegarek Bulovy:
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2017-06-19 20:39:13
Szacuny
2584
Napisanych postów
23357
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
337410
Bo mechanizm to mechanizm i jest trwały, a elektronika, to wiadomo. Poza tym im więcej tej elektroniki i innych bajerów tym więcej rzeczy do zepsucia się.
Szacuny
1
Napisanych postów
19
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
62
Ja wolę klasyczne zegarki, ale mój facet chciałby dostać smartwatch. Tutaj reg forum widziałam kilka ciekawych propozycji, tylko nie wiem co mu w końcu zamówić. Polecacie jakąś konkretną firmę?
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2017-06-20 08:18:48