Pod koniec marca złamałam V kość sródstopia. założono mi gips zrobiono RTG i miałam po 10 dniach kontrolę, wszystko było ok. Po ok 11 dniach udeżyłam sie w okolicę palce który ma złamanie i strasznie bolało, pojechałam na RTG i wyszła jakby złamanie sie nie zrastało (na moje oko). Mineło 6 tygodni i lekarz zlecił kolejne 2 tygodnie gipsu na podstawie zdjęć wykonanych po ok 4 tyg.(jak pisałam wyżej gdzie nie widział gojenia). Teraz i wcześniej miejsce złamania mnie co jakiś czas w ciągu dnia piekło, myślałam że to może jest spowodowane procesem gojenia, ale po przedłużeniu noszenia gipsu mam jakieś wątpliwaści. W związku z tym mam pytanie czy w końcowym etapie zrastania kości (obecnie kończy sie 7 tydzień) odczuwalne jest pieczenie w miejscu złamania?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!