...
Napisał(a)
Zrobiłem badania test, E2 i DHEA-S przed i dopiero co skończyłem paczkę (2 tab rano po 25 mg) czyli minęło 2 tyg. We wtorek z ciekawości zrobię bad test to przypomnij się to dam znać. Generalnie to piszą, że działanie widać po kilku tygodniach.
...
Napisał(a)
Generalnie to cały czas czuje się zaj**iście dobrze. Nawet po cyklu test dwa lata temu nie miałem żadnej doliny lub coś tym stylu jak czasem niektórzy piszą. Tak naprawdę to szykowałem się do kolejnego na enanie od maja, ale jakoś przypadkiem trafiłem na ten środek w aptece i jak poczytałem to same dobre rzeczy po nim mają być tak więc skusiłem się i zobaczę . Polece 2 miesiace i zrobię wtedy więcej badań. Tobie zasugerowałem, bo tak akural był u mnie na topie i prognozy optymistyczne a wyczytałem że
szukasz dobrej rady

szukasz dobrej rady

1
...
Napisał(a)
Widzę że DHEA-S masz w górnej granicy a teścia pomiędzy..zasugerował bym jeszcze zrobić prolaktynę sam sobie też..
...
Napisał(a)
To wyniki przed rozpoczęciem brania , prolke robiłem wcześniej i było ok. W tym tygodniu zrobię badania po ponad 2 tyg i zobacze czy coś ruszyło
...
Napisał(a)
lysyrobTestim żel wycofano!!!
Testim faktycznie nie dostepny. Chyby dr faktycznie nie chetny do wspolpracy

Jak koledze po tym dhea sie cos ruszy z testem to sie noga przezegnam i w coda zaczne wierzyc

OnGear
...
Napisał(a)
Dlatego przepisał żebym się odczepił...ale za to sildenafilu na erekcje nie żałował bo aż 30 sztuk wypisał:)
...
Napisał(a)
To akurat nie laska, bo mozna w karzdej aptece bez recepty kupic. Plus taki, ze z recka taniej.
OnGear
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Danabol od Genetics Lab - opinie
Następny temat