Szacuny
4
Napisanych postów
286
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
17348
normalnie jest pod to paragraf , odda tyle na ile cię oszukał + grzywne 300-5k i wyrok. Art. 286 paragraf 1 k.k oczywiście paragraf 3 k.k nie wchodzi w grę gdyż jest to planowane oszustwo skoro wyje.. tu juz parę osób więc nie miał na celu nawet wam wysyłać oferowanych towarów.
Szacuny
4
Napisanych postów
286
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
17348
chyba jakoś ci dane podał meilowo lub gg nie wiem, wydrukuj i idz z tym + napisz do admina tego forum.Reszte zrobią psy. Nawet jak ci podał inne dane do przelewu to po numerze rachunkowym konta dojda do wlasciciela.No i pozostaja tutaj jeszcze jego tematy na ktorych sie oferował.
Zmieniony przez - maly05127 w dniu 2012-07-30 23:08:12
Szacuny
4
Napisanych postów
286
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
17348
na hoo.. takie walki robic ;) 3 osoby zglosza z roznych stron PL i 3 osobne sprawy = 3 wyroki = hajs do zwrotu + grzywny , oszuka kogos w sumie na 600zl a bedzie musial oddac to + jeszcze grzywny przypie.. z 4koła to się odechce głupot ;) . A pozniej bujanie sie z kuratorami o ile w zawiasy pojda te wyroki , i slady w papierach ...ale jak ktos lubi pier.. sobie zycie takimi glupotami to jego sprawa.
Szacuny
0
Napisanych postów
518
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3327
co za typ za parę stówek się szmacić, żal haha nie zapłaci,pozamiata ul. i będzie miał nauczkę,na tego mutant massa sam miałem smaka, ale dołożyłem 30z i kupiłem z pewnego żródla:)