WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

UFC 128: Shogun Rua vs Jon Jones

temat działu:

Scena MMA i K-1

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 56185

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11203 Napisanych postów 52089 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Wiecie, czasami brak okazywania szacunku mistrzowi też ma swoje zalety. Czasami okazywało się, że tego szacunku było za dużo np. podobna sytuacja GSP vs Hughes i każdy pamieta jak to się skończyło dla GSP.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 4301 Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 35241
Wszystko juz powiedzieli, calkowity brak pokory. Kiedys mnie tak w****ial Brock - pozniej sie juz zmienil. Numer z podpisami to juz przesada, strach pomyslec co z nim bedzie jak jutro wygra. Oby nie.

Zmieniony przez - Clenoman w dniu 2011-03-19 00:07:58

nie ma ch..a na Mariole,na pierwszej fotce za ch..a nie ma 43 w lapie,wyglada na niej jak zwykly gimnazjalista z gimbusa.-

Powiem tylko tyle że gdyby trzoda chlewna miała taką genetyke jak ty to bym został jej chodowcą.
-

a tak poza tym to dzisiaj chleje oj masakra bedzie juz czuje ze bede zygac i bedzie mi nieraz niedobrze

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3795 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 16311
JJ sie boi
jest nerwowy zobaczymy jak to sie odbije na jego występ

"Sky is the limit"
WAR ROGER!CaRwin,Ubereem,JDS,Filipovic!,Barry,Fedor, ARLOVSKI!VITOR!
Pacquiao!

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3795 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 16311
bardziej lubiłem JJ przed tą walką niż teraz
wydaje mi sie że nie ma pokory i tyle
shoguna wyjątkowo nie lubie
ale szanuje bo umie sie zachować jak na mistrza przystało

"Sky is the limit"
WAR ROGER!CaRwin,Ubereem,JDS,Filipovic!,Barry,Fedor, ARLOVSKI!VITOR!
Pacquiao!

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11203 Napisanych postów 52089 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Zrobiłem pare screenów z wagi.

Zmieniony przez - kaczka41 w dniu 2011-03-19 00:24:15
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 8617 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 80644
Rogan chyba dobrze się bawi.

"Outta my way"

"Only he who battle wins.
The scald sang to their kings.
Let the battle be fought to be won"

...
Napisał(a)
Ekspert
IMO Jones pozytywnie wypadł na ważeniu. Szogun w swym stylu, ale w oczy Bonesowi nie spojrzał, z kolei jak widac na ostatniej fotce, Jones szukał wzroku Szoguna , więc taki bojaźliwy raczej nie jest chyba..
Też nie rozumiem,czemu tak wielu Jonesa nie trawi..A tak się nim zachwycaliście do czasu zakontraktowania walki z Szogunem. Nie będe szukał komentarzy, ale nie jeden tu na forum pisał, jaki jest zaj...sty i że zostanie mistrzem nie tylko lhw i w ogóle...
A teraz, szok! Chyba faktycznie jak komuś idzie dobrze, to ludzie jakoś przestają go lubić ( coś w stylu :"Sąsiad kupił nowy samochód - a to hóój!" ).
A w ogóle , tyle razy sami pisaliście,że często tzw. trash talking przed walką jest pod publiczkę i bywa wyreżyserowany, ale jakoś nikt nie dopuszcza, że w przypadku Jonesa - może być podobnie..Dziwne..?
Kibicuję oczywiście Jonesowi! Ale liczę na ciekawą i pasjonującą walkę!!!
NIECH WYGRA LEPSZY!
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1938 Napisanych postów 17102 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 90281
Ja kibicuję Shogunowi, ale nie zdziwię jak Jones go utłucze. Obaj są za***iści. W każdym razie na zwycięzcę pojedynku dłuuugo nie będzie c***a we wsi.

"Dzięki za złoto, mój ty bohaterze" - 100 dan Diego.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 4301 Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 35241
Ja sie nim nie zachwycalem
Moze dlatego ze ludzie lubia takie dobre charaktery jak m.in Shogun a nie bad boyów z Brockiem bylo to samo nie tak dawno temu
Jutro bad boy musi zebrac lanie bo inaczej sie zalamie jak po porazce Mira z Brockiem

nie ma ch..a na Mariole,na pierwszej fotce za ch..a nie ma 43 w lapie,wyglada na niej jak zwykly gimnazjalista z gimbusa.-

Powiem tylko tyle że gdyby trzoda chlewna miała taką genetyke jak ty to bym został jej chodowcą.
-

a tak poza tym to dzisiaj chleje oj masakra bedzie juz czuje ze bede zygac i bedzie mi nieraz niedobrze

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 11497 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 45161
Jak można nie lubić Shoguna ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Czarny pas Fabricio Werduma bjj...?-NOT! - Muay-Thai !

Następny temat

UFC 127: Chcemy walkę Macieja Jewtuszko na facebooku!

electro
Polecane artykuły