Zmieniony przez - Clenoman w dniu 2011-03-19 00:07:58
nie ma ch..a na Mariole,na pierwszej fotce za ch..a nie ma 43 w lapie,wyglada na niej jak zwykly gimnazjalista z gimbusa.-
Powiem tylko tyle że gdyby trzoda chlewna miała taką genetyke jak ty to bym został jej chodowcą.
-
a tak poza tym to dzisiaj chleje oj masakra bedzie juz czuje ze bede zygac i bedzie mi nieraz niedobrze 
jest nerwowy zobaczymy jak to sie odbije na jego występ
"Sky is the limit"
WAR ROGER!CaRwin,Ubereem,JDS,Filipovic!,Barry,Fedor, ARLOVSKI!VITOR!
Pacquiao!
wydaje mi sie że nie ma pokory i tyle
shoguna wyjątkowo nie lubie
ale szanuje bo umie sie zachować jak na mistrza przystało
"Sky is the limit"
WAR ROGER!CaRwin,Ubereem,JDS,Filipovic!,Barry,Fedor, ARLOVSKI!VITOR!
Pacquiao!
Też nie rozumiem,czemu tak wielu Jonesa nie trawi..A tak się nim zachwycaliście do czasu zakontraktowania walki z Szogunem. Nie będe szukał komentarzy, ale nie jeden tu na forum pisał, jaki jest zaj...sty i że zostanie mistrzem nie tylko lhw i w ogóle...
A teraz, szok! Chyba faktycznie jak komuś idzie dobrze, to ludzie jakoś przestają go lubić ( coś w stylu :"Sąsiad kupił nowy samochód - a to hóój!" ).
A w ogóle , tyle razy sami pisaliście,że często tzw. trash talking przed walką jest pod publiczkę i bywa wyreżyserowany, ale jakoś nikt nie dopuszcza, że w przypadku Jonesa - może być podobnie..Dziwne..?
Kibicuję oczywiście Jonesowi! Ale liczę na ciekawą i pasjonującą walkę!!!
NIECH WYGRA LEPSZY!
"Dzięki za złoto, mój ty bohaterze" - 100 dan Diego.
Moze dlatego ze ludzie lubia takie dobre charaktery jak m.in Shogun a nie bad boyów
z Brockiem bylo to samo nie tak dawno temu
Jutro bad boy musi zebrac lanie bo inaczej sie zalamie jak po porazce Mira z Brockiem

nie ma ch..a na Mariole,na pierwszej fotce za ch..a nie ma 43 w lapie,wyglada na niej jak zwykly gimnazjalista z gimbusa.-
Powiem tylko tyle że gdyby trzoda chlewna miała taką genetyke jak ty to bym został jej chodowcą.
-
a tak poza tym to dzisiaj chleje oj masakra bedzie juz czuje ze bede zygac i bedzie mi nieraz niedobrze 
Czarny pas Fabricio Werduma bjj...?-NOT! - Muay-Thai !
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11