Szacuny
1
Napisanych postów
377
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2811
Ja tez często wcinam tuńczyka (najczęściej w sosie własnym) ale jego smak nie jest najciekawszy (no chyba ze robię gobie razem z kuskusem)
Kupuję tuńczyka sałatkowego- jest on bardzo drobno zmielony- bo innych nie znalazłem- czy taki jest OK?
Czy jest jakis sposob na poprawienie jego smaku
Dzieki
Pozdrawiam -BiLaX-
...:::Życie nie ma sensu, bez dążenia do wytyczonego celu:::...
Pozdrawiam -BiLaX-
...:::Życie nie ma sensu, bez dążenia do wytyczonego celu:::...
Szacuny
5
Napisanych postów
1070
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
58323
Zobacz w przepisach kulinarnych. Tam jest duzo roznych dan z tunczyka, ktore poproawiaja jego smak.
Oczywiscie jest tunczyk w kawalkach. Miedzy tunczykami jest roznica ceny(kawalki 3zl, saltkowy 1,60) no i oczywiscie ten w kawalkach ladniej wyglada.
Do tunczyka mozna dodac ugotowane bialko jajka i troszke ogorka kiszonego. Smakuje lepiej niz sama tuna.
Mozecie zedrzec nas z ulicy, ale ulicy z nas nie zedrzecie!
Szacuny
2
Napisanych postów
101
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
696
sog dla nacka na zachęte. A tak swoją drogą to przypominasz mi eminema A jak sie sprawa ma do mrożenia piersi z kurczaka? nie szkodzi nic na białko tam zawarte?
Szacuny
5
Napisanych postów
1070
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
58323
czesc
Nic sie nie stanie, gorzej bedzie jak nie zamrozisz.
Smarzone lepiej bez panierki, ale ogolnie smarzone odpada lepiej gotowane zdrowsze a i duzo smaczniejsze.
Mozecie zedrzec nas z ulicy, ale ulicy z nas nie zedrzecie!