...
Napisał(a)
Siemka obecnie jestem w 8 tyg cyklu na propku 100mg co drugi dzien i dozucam tren enan co 3 dni 200 mg i test enan 250 co 5 dni tak do 16 tyg i ogolnie nie wiem czy mam bic hcg w srodku cyklu czy na sam koniec ? Ogolnie planuje bic 2000 hcg co 3 dni i po ostatnim strzale zaczac pct z nolvadexem przez jakies 3 tyg 20 mg codziennie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
trochę biedny ten odblok po takim cyklu
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
To jak bys proponowal bo z tego co wiem odblok musi trwac bynajmniej miesiac dozucic do tego clomid ? Przedluzyc hcg do calych dwuch tyg bicie 5000 jest bezsensowne za duza dawka lepiej bic mniejsze i czesciej tylko niewiem jak dlugo i czy 2000 bd dobra dawka . Po prostu niewiem ile mam zakupic i co dokladnie bo mam bardzo dobry dostep do wszystkiego . Lodzianin co bys powiedzial na taki odblok 1500 -2000hcg co dwa dni tak 6 strzalow okolo 2 tyg i potem nolvadex 40 mg codziennie i clomid 50 mg tez codziennie przez 3 tyg?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!