" 4 lata przerwy od SFD "
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nurtuje mnie jedna myśl odnośnie długiego estru w trenie
z tej racji ze enan będzie się trochę rozkręcał, będzie trzeba robić dłuższe cykle niz w przypadku acetate
co na ten temat nasze nerki?
z tej racji ze enan będzie się trochę rozkręcał, będzie trzeba robić dłuższe cykle niz w przypadku acetate
co na ten temat nasze nerki?
...
Napisał(a)
Pomysle tesh o przerazajacym FINA DICK
Jak to enantaty maja bedzie trzymal jakos 2a tygodnie po ostatnim szocie
Ale jak naprawde to jest to - to yummy...
Marzylem o trenie ale klucie dupy e2d albo ed to nie dla mnie...
Teraz niech stworza tren suspension i cykle na next year mam zaplanowane

Jak to enantaty maja bedzie trzymal jakos 2a tygodnie po ostatnim szocie
Ale jak naprawde to jest to - to yummy...
Marzylem o trenie ale klucie dupy e2d albo ed to nie dla mnie...
Teraz niech stworza tren suspension i cykle na next year mam zaplanowane

-=EUROPE ARENA PHARM=-
Juz wkrótce Hipretrofia w Pl =D
...
Napisał(a)
moze ktos juz wie, kiedy bedzie dostepny u nas ten tren???
" 4 lata przerwy od SFD "
...
Napisał(a)
? zwiekszyli steżenie do 200 ot nowość
i jeahh traf na towar pewny.
gdzieś ostatno czytałem ze EC czy to BD jakiś ukrainiec ostro nap*****lał w swojej chacie...w środku olej
i jekby niebyło to gdzie ten towar szedł? ano napewno do polski tez.
padaka.

i jeahh traf na towar pewny.
gdzieś ostatno czytałem ze EC czy to BD jakiś ukrainiec ostro nap*****lał w swojej chacie...w środku olej

padaka.
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
...
Napisał(a)
"Marzylem o trenie ale klucie dupy e2d albo ed to nie dla mnie...
Teraz niech stworza tren suspension i cykle na next year mam zaplanowane "
Widze tu jakas niescislosc. klucie dupy ed eod to nie dla Ciebie ale suspensiona to bys strzelal.
CinE - zrobiłes juz jakis cykl ostatnio?
Teraz niech stworza tren suspension i cykle na next year mam zaplanowane "
Widze tu jakas niescislosc. klucie dupy ed eod to nie dla Ciebie ale suspensiona to bys strzelal.

CinE - zrobiłes juz jakis cykl ostatnio?

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
Wydaje mi sie, ze to jedne wielkie gowno... a bazuje to na tym, iz Finaplix - jego maxymalne do uzyskania stezenie to troche ponad 100mg/ml 150 to juz chyba absolutny max wiec jakim cudem zrobili 200mg/ml - ale to under wiec wszystko mozliwe. Poza tym, jesli w srodku jest to co pisza to ja bym uzywal 100mg na tydzien przez 5 tygodni i soku w jednym flakonie starczyloby na 2 cykle. Akurat 100 metki troche sustanonu i tren.

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
Uriel twoim zdaniem ucinaja od Finy acetate i daja enanthate da sie tak
Duzo trenow ma stezenie 200mg(glownie dlugie estry) a nawet chyba 300mg problem zaczyna sie przy 400mg+ wtedy zaczyna dziac co sie z subtancja aktywna, galareta sie robi czy cos

Duzo trenow ma stezenie 200mg(glownie dlugie estry) a nawet chyba 300mg problem zaczyna sie przy 400mg+ wtedy zaczyna dziac co sie z subtancja aktywna, galareta sie robi czy cos

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!