SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Trądzik jak sobie z nim poradzić

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 96

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 81 Wiek 15 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 980
Witam
Mam 15lat i borykam się z trądzikiem wczesniej byly to tylko miejscowe pojedyńcze pryszcze znikaly po jakims czasie a teraz mam to:

Nie wiem czy isc z tym do dermatologa czy to jest zwykly mlodzieńczy trądzik ale nie wyglada to za ciekawie.
Co mam zrobic?

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2016 Napisanych postów 1910 Wiek 26 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 75645
Mysle, ze bez wizyty specjalisty - dermatologa sie nie obędzie, co więcej pytać sie po forach o tego typu dolegliwościach jest troche bezsensu w mojej opinii. Czy dla Ciebie bedzie wiarygodne jak losowa osoba bez żadnego wykształcenia w tym temacie napisze Ci co to jest? No wg mnie nie. Idz prosto do lekarza z tym.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17404 Napisanych postów 130877 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1454647
Normalna sprawa, ale możesz sie udać by to się nie pgarszało i zmiany w skórze cerze się nei robiły potem moze być taka dziobowata

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 81 Wiek 15 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 980
Najprostszą rzeczą jest iść do dermatologa ale w tych czasach sama konsultacja kosztuje 200zl a nie ma pewności że coś da bo nie każdy dermatolog przepisze antybiotyk.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Sztos