...
Napisał(a)
Witam jestem na cyklu z tri testem firmy pro pharma 400mg e5d około 2 tygodni ,moje pytanie jest kiedy zaczyna działać ten teść ? Po dwóch strzałach nie czuje różnicy może ktoś miał doświadczenie z tym produktem
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
za mojej 7 letniej kadencji na tym forum - nie przypominam sobie kto to mógł być - może na wagarach byłem wtedy ...
ale to musza byc odległe czasy
ale to musza byc odległe czasy
...
Napisał(a)
1.WIEK: 23
2.WAGA: 85
3.WZROST: 178
4.WYMIARY:
-Biceps: 41
-Klata: 108
-Udo: 58
-Talia: 88
5.STAZ NA SILOWNI: 3lata
6.CEL SUPLEMENTACJI:
7.DOTYCHCZAS STOSOWANE SUPLEMENTY/ODŻYWKI:
8.KWOTA KTÓRA MOGE PRZEZNACZYĆ NA SUPLEMENTY/ODŻYWKI:
9.POZIOM BF% (mniej więcej jeśli naprawdę nie wiesz umieść fotkę) 14
10.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY):
11.WYNIKI SILOWE (tutaj możesz się POPISAĆ ile wyciskasz na ławce, ile bierzesz na przysiad a ile na MC)
-Klata: 115
-Przysiad: 120
-Mc: 120
12. Czy masz dietę? Tak
2.WAGA: 85
3.WZROST: 178
4.WYMIARY:
-Biceps: 41
-Klata: 108
-Udo: 58
-Talia: 88
5.STAZ NA SILOWNI: 3lata
6.CEL SUPLEMENTACJI:
7.DOTYCHCZAS STOSOWANE SUPLEMENTY/ODŻYWKI:
8.KWOTA KTÓRA MOGE PRZEZNACZYĆ NA SUPLEMENTY/ODŻYWKI:
9.POZIOM BF% (mniej więcej jeśli naprawdę nie wiesz umieść fotkę) 14
10.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY):
11.WYNIKI SILOWE (tutaj możesz się POPISAĆ ile wyciskasz na ławce, ile bierzesz na przysiad a ile na MC)
-Klata: 115
-Przysiad: 120
-Mc: 120
12. Czy masz dietę? Tak
...
Napisał(a)
Sa to same dlugie estry wiec chwile to trwa, w przeciagu tygodnia powinno cos sie zaczac ruszac, ale taka pelna akcja to od 4tego tyg
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
po pierwszej butli .. osobiscie czuje maxymalne yebniecie ... co bo to nie byl za dlugi test ... przy dawce 3 inj week
...
Napisał(a)
jak chcesz w miare szybko poczyc dzialanie tescia to zrob tak
wbij 2cm odczekaj jeden dzien i wbij kolejne 2cm - a pozniej juz leci sobie swoim planem
wbij 2cm odczekaj jeden dzien i wbij kolejne 2cm - a pozniej juz leci sobie swoim planem

...
Napisał(a)
Czyli Estery długo się wkrecaja ale jak zaczną to będzie moc? Pytam bo nigdy nie brałem A chcem wiedzieć jakie będą efekty po dwóch butlach tego preparatu
...
Napisał(a)
patrzac na calosc .. jakies 8kg .. i ze 3 cm w bicu ... jak skonczysz cykl to daj znac czy sie czasem nie pomylilem 

...
Napisał(a)
To też pewnie zależy od diety i ćwiczeń ale myślę że więcej dam radę zrobić ;))
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!