raz człowiek naprawde sie zakoch**e moja miłoscia juz do konca bedzie kulturystyka
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Oba dobre za Testovisem przemawia europejska apteka.
Zmieniony przez - krac w dniu 2009-10-17 17:08:24
Zmieniony przez - krac w dniu 2009-10-17 17:08:24
http://www.sfd.pl/Krac_...-t428435.html -moja galeria.
Jedynym schematem w kulturystyce,jest jego brak... 'Krac'.
...
Napisał(a)
a testopin z b.m bo mam te 3 do wyboru i niewiem w które sie zaopatrzec mam tzn które niepodrabiane sa jeszce
raz człowiek naprawde sie zakoch**e moja miłoscia juz do konca bedzie kulturystyka
...
Napisał(a)
Obydwa ok. Z tym ze testolica niby jakis fak juz lata po pl.
I osobiscie bardziej wierze bialym.
Testopin BM rowniez jardzo dobry i dla niego na plus przemawia stezenie jeszcze z tym ze nie dokonca wiadomo czy to BM to apteka czy nie.
I osobiscie bardziej wierze bialym.
Testopin BM rowniez jardzo dobry i dla niego na plus przemawia stezenie jeszcze z tym ze nie dokonca wiadomo czy to BM to apteka czy nie.
...
Napisał(a)
testovis, testolic, farmak jeden chooj jesli towar nie walowany
a testovisa chyba nie ma wy***ek, niby byly testolica i farmaka ale cos mi sie wydaje, ze to kolejna mitomania SFD
Zmieniony przez - DYLAUDIO w dniu 2009-10-17 20:38:54

a testovisa chyba nie ma wy***ek, niby byly testolica i farmaka ale cos mi sie wydaje, ze to kolejna mitomania SFD

Zmieniony przez - DYLAUDIO w dniu 2009-10-17 20:38:54
Get Big or die trying...ON 7.06-29.08
Project "gym" in progress...
SZUKAM TANIO TRANSPORTU BUS/CIĘŻARÓWKA!!!
...
Napisał(a)
no to chyba we włoski sos zainewstuje hehe:D mam na to smaka dzieki chłopaki sogi:D
...
Napisał(a)
Ja bym wybrał Testovis jakos EU bardziej mnie przekonuje od Tajlandii
Zmieniony przez - A4O w dniu 2009-10-17 22:09:24
Zmieniony przez - A4O w dniu 2009-10-17 22:09:24
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!