...
Napisał(a)
Witam 17maja zaczołem swój pierwszy cykl i używam Testosteron prolongatum, Polska, Jelfa przez 2 tygonie robiłem shoty po 1cm co 3 dni od tygodnia zwiększyłem dawke do 2cm i już planuje tak do końca czyli do 8-9 tygodni,Naq ssiłke chodze 3x w tygodniu. Waże 81kg i mam 185cm wzrostu,21 lat na siłowni ćwicze od 13 roku życia z różnymi przerwami jak do tej pory jedynie na kreatynach, przed cyklem ważyłem 77kg i 1,5miecha chodziłem na kick-boxing. Mam pytanie czy dobrze zrobiłem że zwiększyłem dawke do 2ml i jak dokończyć cykl. Mam do dyspozycji 200tab HMB 0,6kg CellPump-a i teścia. Napiszcie jak to brać. I mam jeszcze jedno nurtujące mnie pytanie. Wyczytałem że ten teść silnie aromatyzuje do estrogenów i konwertuje to DHT, boje się ginegomastii ale chciałbym utrzymać maxymalne efekty tzn tego silniejszego testo czyli DHT w tym androgenne porost włosów, przyrost i człona:) i mięśni. Czytałem że cynk blokuje konwesje do estrogenów i do DHT ale niechce brać narazie bo jeśli blokuje przemiane do DHT to wtedy będzie mniej interesujących mnie efektów.
4
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Stary, po 8 latach ćwiczeń masz niedowagę??? Jeśli chcesz, żeby po cyklu urósł Ci członek, to tylko pokazuje, jak wielką masz niewiedzę w tym temacie. A co do magicznych właściwości cynku, to możesz je między bajki wsadzić:) A prolkę możesz spokojnie ładować 200/e5d, to i tak powinno być dużo jak na Ciebie. Po 14 dniach od ost. szota odblok. I zostaw koks w spokoju, aż nie zmądrzejesz:D
Zmieniony przez - wsk01 w dniu 2009-06-11 11:40:41
Zmieniony przez - wsk01 w dniu 2009-06-11 11:40:41
3
==ON:D:D:D==
...
Napisał(a)
porost włosów, przyrost i człona:)

chłopak daj se spokój towar nie dla ciebie
edit:zresztą może i lepiej,że bijesz przynajmniej zmniejszysz szanse na przekazanie swojej głupoty następnemu pokoleniu,selekcja naturalna musi być
Zmieniony przez - luki77ban2 w dniu 2009-06-11 11:44:52

chłopak daj se spokój towar nie dla ciebie
edit:zresztą może i lepiej,że bijesz przynajmniej zmniejszysz szanse na przekazanie swojej głupoty następnemu pokoleniu,selekcja naturalna musi być

Zmieniony przez - luki77ban2 w dniu 2009-06-11 11:44:52
2
...
Napisał(a)
:) ćwiczyłem kiedyś ale miałem czasmi 0,5roku przerwy i to taka przerwa że np pracowałem na akord i w ciągu 2 miesięcy wakacji schudłem 8kg ale już tam nie robie. A co do członka to niemam jakichś zastrzeżeń do wielkości ale fajnie jak by urusł. A myśle że wiesz po co jest przepisywany ten testo?:> między innymi na taki rzeczy też czyli rozwój drugo- i trzeciorzędowych cech płciowych. A wiedze o cynku mam z książki prof. Heinrich Schmitt, „Czarna Księga Sterydów”" 2006
No i z stron w tym tego forum. Więc dalej uważasz że ta wiedz o cynku jest wyssana w palca. A żeby uściślić ćwicze z przerwą 1 miesiąca mniejwięcej od września 2008 Na klate biore 120kg w łapie mam 39cm
Pozdro
No i z stron w tym tego forum. Więc dalej uważasz że ta wiedz o cynku jest wyssana w palca. A żeby uściślić ćwicze z przerwą 1 miesiąca mniejwięcej od września 2008 Na klate biore 120kg w łapie mam 39cm
Pozdro
2
...
Napisał(a)
Moja wiedza nt cynku pochodzi z własnego, oraz kolegów doświadczenia. A co do penisa, to na logikę, 1/3 tego działu dyndało by coś między kolanami:D:D:D:D Skoro tak się zaczytujesz w CKS, to stosuj cykle z tej książki. Powodzenia w przyroście członka, podziel się z nami wrażeniami:D:D:D
4
...
Napisał(a)
Śmiejcie się proszę bardzo, ale ciekaw jest czy wy jak zaczynaliście to byliście obcykani we wszystkim i wszystko wiedzieliście.
Czekam na kogoś kto potraktuje powaznie ten temat. Pozdrawiam
Czekam na kogoś kto potraktuje powaznie ten temat. Pozdrawiam
5
...
Napisał(a)
Ok, mea kulpa:D Dawaj ankietę, bo i tak to bijesz, więc przynajmniej rób to z głową. Zresztą Ci napisałem, 200/e5d
1
...
Napisał(a)
nie można cie potraktować poważnie bo pieprzysz takie głupoty,że ręce opadają,kuśka ci nie urośnie bo tkanka z jakiej jest zbudowana to nie mięśnie tylko ciało jamist,więc ni choja

1
...
Napisał(a)
Ale co się dziwisz, jak to jest poprostu śmieszne?? Ankieta
1
...
Napisał(a)
"nie można cie potraktować poważnie bo pieprzysz takie głupoty,że ręce opadają,kuśka ci nie urośnie bo tkanka z jakiej jest zbudowana to nie mięśnie tylko ciało jamist,więc ni choja"
no tak wiem o tym ale skoro lekarze przepisują w niedorozwojach itp a pozatym wiecie co warunkuje rozwój penisa w czasie dojrzewania z tego co mi wiadomo to właśnie testosteron a dokładniej DHT:>
A pozatym napisałem że to mój pierwszy cykl więc nie wiem skąd takie śmiechy zero wyrozumiałości:P
no tak wiem o tym ale skoro lekarze przepisują w niedorozwojach itp a pozatym wiecie co warunkuje rozwój penisa w czasie dojrzewania z tego co mi wiadomo to właśnie testosteron a dokładniej DHT:>
A pozatym napisałem że to mój pierwszy cykl więc nie wiem skąd takie śmiechy zero wyrozumiałości:P
1
Polecane artykuły