Redukcja i dieta od końca stycznia 2013 - waga 93kg, obwód pasa 98cm.
Dieta była z większą ilością węglowodanów i teraz została zmodyfikowana stosując 2 tygodnie. W chwili obecnej tj. koniec kwietnia 2013 waga 89kg, obwód pasa 89cm.
1.
100g płatków owsianych z rodzynkami
150g mleka 0,5%
2.
200g piersi kurczaka
50g ryżu brązowego
brokuł
3.
4 x jajka całe + łyżka suszonej natki pietruszki
4.
200g kostka morszczuka
brokuł
5.
100g miks sałat + rzodkiewka, cebula, papryka, ogórek
185g tuńczyk w sosie własnym
15g oleju (lniany lub ryżowy lub oliwa)
6.
250g ser twarogowy 0%
__________________________________________________________________
Inne zamienne produkty diety:
- 200g duszona wątróbka drobiowa z cebulą
- 200g gotowane udko kurczaka bez skóry + brokuł (lub inne warzywa)
- 200g makrela wędzona
- 150g piersi kurczaka + 50g kaszy gryczanej białej + brokuł
- 70g pieczywa pełnoziarnistego + 60g chudej wędliny + pomidor
- 2 serki wiejskie + oliwki
Suplementacja:
20g bcaa + 10g glutamina w dni treningowe (10g+ 5g przed siłownią i 10g + 5g po siłowni)
10g bcaa + 5g glutamina w dni nie treningowe
WPC 80 (Łowickie, Ostrowia, UNS) – porcja 40g jako uzupełnienie danego dnia w przypadku spożycia mniejszej ilości białka.
WITAMINY i MINERAŁY – Vitality Complex, Magnez, (Arginina 3000mg przed siłownią)
CARDIO - bieg
Od 3 do 4 razy w tygodniu w godzinach 18 ~ 20
BCAA 10g i Glutamina 5g zawsze przed treningiem.
Czas od 30 do 45 minut, tętno max do 150, stała prędkość około 9,5 km/h w tym 1 dzień rano na czczo około 25 minut, tętno max 140 stała prędkość 8,5km/h). Staram się biegać 6km, a na czczo 3km.
Trening siłowy
4 x w tygodniu (co tydzień inne ćwiczenia)
1 – plecy
2 – barki, triceps
3 – klatka, biceps
4 – nogi
Zawsze brzuch na końcu treningu.
Zmieniony przez - FAILOVER w dniu 2013-04-29 23:49:10