Szacuny
32
Napisanych postów
2563
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
25637
A może jest coś takiego w Krakowie. Oglądałem to w tv już kilka razy i mi się spodobało, wygląda całkiem ok więc chętnie bym troche tak poćwiczył oprócz siłowni, przynajmniej te pare miesięcy. Jeśli chodzi o kasete to może ktoś przerobi na mpg lub avi i nagra na płytce, chętnie kupie ).
Pozdrawiam DeeJaaVuu
Szacuny
32
Napisanych postów
2563
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
25637
Wow, to bardzo fajnie ze jest coś takiego w parku. Za niedługo jak pojade do geanta na zakupy to wstąpie do parku i dowiem sie kiedy są treningi, chociaż narazie musze sobie dać spokój, bo byłem u chirurga i mam zapalenie nadgarstka, a raczej tej kości co tam wystaje .Narazie musze brać jakieś lekarstwa i smarować maścią a jak nie przejdzie za 10 dni to dostane jakiś zastrzyk ((. A najgorsze jest to że przez ten nadgarstek już miesiąc nie widziałem sztangi ((.
Pozdrawiam DeeJaaVuu
Szacuny
32
Napisanych postów
2563
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
25637
Byłem właśnie w parku wodnym. Treningi są w poniedziałki, środy i piątki. Jeden trening trwa 50 minut, tylko że ceny hmmm 4 wejścia kosztują 60zł, 8 - 120zł, 12 - 180zł. Chyba troche dużo jak dla mnie. W sumie 8 treningów na miesiąc by wystarczyło, ale za 120zł czy to warte. Może lepiej kupić sobie kasete w tv markecie i pewnie będzie z niej większy pożytek i przynajmniej nie wydam tyle kasy ) I dzięki Dominiczko za informacje sprawdze i tam jakie są ceny i kiedy są zajęcia @-->>--- ).
"Wszystko co pięknie, rodzi się w bólu"
Zmieniony przez - DeeJaaVuu w dniu 2001-10-02 21:55:30
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
11179
Napisanych postów
52127
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja chodzę na tae-bo/box aerobic na ul.Miodową we wtorki i w czwartki. Karnet 1,5-miesięczny na 12 wejść kosztuje 98zł. Zapraszam. Mamy nawet jednego faceta w grupie :)
ps. b.fajne takie tae-bo :)
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
11179
Napisanych postów
52127
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Cze ! podeslijcie adresy gdzie mozna zrobic instr. TAE-BO najlepiej jesli w W-wie, ale wyrusze i na drugi koniec Polski. taaaaaka jestem ! JAB !!! /vehini